Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jsem čtvrtý den po operaci(celková obřízka). Třetí dne jsem začal mít problém s čůráním. Čůrání mě docela pálí a chvilku trvá než se vyčůrám, jelikož mi příde jakože musím čekat než se moč v trubici nahromadí, jakoby tomu něco bránilo. Ted při posledním čůráním mi z toho když jsem se vyčůral dokonce ukápla kapka krve. Chtěl bych se zeptat co s tím mám dělat, díky za odpověd.
Dobry den, bolestivé močení by po obrazce byt nemelo! močení s obrizkou nesouvisí! kontaktujte svého chirurga.zdravi dr vraspirova
Dobrý den, někdy to bývá psychický blok, z obavy před bolestí. Krev muže být obecně z podráždění, ale po obřízce byste z moč. trubice krvácet neměl. Jinak pokud máte blok a obavy, zkuste to klidně ve sprše.
Zdravím Dr.Horyna Pavel
To je běžný stav po tomto procesu, jakmile se Vám však nebude něco líbit, okamžitě se obraťte na svého operatéra.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.