Dobrý den, chtěl bych udělat obřízku včetně odstranění frenula. Podle toho, co jsem si prostudoval především v zahraničních materiálech, u nás je tento zákrok pořád poněkud "exotický", existuje několik způsobů obřízky, já bych preferoval tzv. vysokou a těsnou -high and tight. Zákrok bych rád podstoupil v lokální anestezii a pokud možno v Praze. Na koho se mohu obrátit? Děkuji a přeji hezký den. M.G.
U nás jsme opatrnější, konzervativnější, protože nám záleží na pacientovi. Váš laický názor Vám může v životě přiníst nenávratné problémy a to dost podstatné. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Nejedná se o způsob operačního postupu, ale výšku, respektive vzdálenost o korunky žaludu. Váš požadavek ve smyslu provedení tohoto výkonu není exotický, protože se obřízka na plastice provádí více než sto let, ale na našich odděleních není tak obvyklá, protože touto problematikou se u nás zabývají více urologové a plastici se zabývají spíše vrozenými vadami. Až v poslední době se objevuje větší zájem o provedení tohoto výkonu jako estetická záležitost. Váš požadavek o vysokou obřízku je však svým způsobem riskantní, protože přehnané odebrání předkožky může vadit v erekci. Obřízku na našem pracovišti provádíme v lok. anestesii, ambulantně. Budete-li hledat plastického chirurga k tomuto výkonu, obracejte se na lékaře s atestací v našem oboru. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
Dobrý den, před týdnem jsem podstoupil operaci úplné obřízky, kolem otoku se udělalo par menších otoků, je to v pořádku?
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.