Dobrý den, je mi 20 let a mám delší dobu podezření krátkou uzdičku, díky čemuž mám i celkem strach ze sexu (že by to mohlo způsobovat bolest či dokonce dojít k natržení). Předkožka jde přetáhnout, ale pouze těsně za hranici žaludu, kdy už je uzdička dosti natažená a další stahování nepříjemné. Předkožka zúžená není. Je tedy nutný nějaký zákrok? Pokud ano, lze předkožku zachovat?
Standardní výkon, velmi obvyklý na plasticko - chirurgických pracovištích. Uzdička je pěkně široká a lze jí uvolnit Z plastikou.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. S tímto výkonem máme dlouholeté zkušenosti.
Na konsultaci se můžete objednat , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrá den, drobným zákrokem v místní anestesii, lze uzdičku přerušit a zrušit tah. Při krátké uzdičce často dochází během sexuálního styku k natržení uzdičky. To bývá bolestivé. S pozdravem Dr.Horyna Pavel
Vážený pane,
plastika uzdičky je relativně nenáročný výkon a rozhodně vám prospěje.
Natržení uzdičky penisu při sexu je poměrně častá záležitost, rozhodně dosti nepříjemná a je lépe jí předejít.
Zdraví
Dr Svoboda
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.