Oslabená erekce po obřízce

Lukas429991
Lukas429991
12. 1. 2017 · Poslední odpověď: 14. 1. 2017

Dobrý den, jsem po částečné obřízce v lokální anestezii. Vše zhojeno dobře, jsou to 2 měsíce. Problém mám ale s erekcí. Nejsem schopen dosáhnout plné erekce jako před zákrokem, bez stimulace i ta částečná erekce okamžitě opadá. Před zákrokem jsem neměl vůbec žádný problém. Vím že se všude píše že obřízka nemá vliv na erekci, i u lékaře jsem s tím byl, udělal mi UZ a řekl že vše v pořádku, ale erekce se stále nedostavuje. Po zákroku jsem měl opravdu velký otok (oproti jiným fotkám zde) a modřinu tmavě fialovou přes celý penis a částečně na šourku nemůže to s tím souviset?

Děkuji.

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Buďte v klidu. Nemohu tvrdit, že se nejedná o poškození nervů, o když si myslím, že je to pravděpodobnost jedna ku miliardě, ale domnívám se, že je to následek velkého otoku a že má vše jen psychogenní charakter a vše ustoupí a Vy budete spokojený. Musíte tomu však dát čas.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Obřízka
19 odpovědí, nejnovější odpověď: 17. 5. 2013
Obřízka
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 1. 4. 2011
Obřízka
1 odpověď, nejnovější odpověď: 8. 10. 2023
Obřízka
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 1. 2023
Obřízka
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 3. 2023
Obřízka
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 6. 5. 2019
Obřízka
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 26. 5. 2017
Obřízka
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 1. 2023
Obřízka
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 2. 2010
Obřízka
1 odpověď, nejnovější odpověď: 15. 3. 2023

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi