Je mi 61 let, mám postoupit v březnu zákrok pomocí nití APTOS, zpevnění brady, aby se mi zmenšil a vypnul podbradek, tváře. V září 2015 použité mezonitě na rýhy okolo nosu. /nosoretní/ Kyselina haulerová pod oči. Prosím o Váš názor.
Je to dobrá metoda na dočasný výsledek cca 18 měsíců. Možná bych zvážil metody trvalého výsledku- NeckTite (teplem) nebo Neck Lift- operace- při dost podobných obtížích, ale záleží na Vašich preferencích, Aptos je nutné po cca 18 měsících opakovat...
Dobrý den,
většinou se na redukci podbradku používá i malá liposukce spolu s vypnutí nitěmi. Bez osobního setkání Vám mohu těžko poradit přímo. Pokud máte pochyby, můžete prokonzultovat svůj obličej na více pracovištích a poté se rozhodnout.
Nevím, odkud pocházíte. Máte-li zájem o náš Institut v Plzni, neváhejte kontaktovat recepci a domluvte si termín konzultace.Budu se na Vás případně těšit.
S pozdravem a přáním krásného dne,
MUDr.Synková
Dobrý den,
doporučila bych Vám podstoupit nezávazné konzultace na více pracovištích, kde Vám bude nabídnuto více metod a dle Vašich preferencí budete moci zvážit, co by pro Vás bylo to nejefektivnější. Na naší klinice s mezonitěmi již nepracujeme.
Přejeme pěkný zbytek dne
Dobry den, velmi těžko radit bez toho, aniž jsem viděla Vas oblicej. Zdraví dr vraspirova
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.