Dobrý den, moc prosím o informaci, jaká může být reakce miminka na aplikaci liftingových nití/mezonití, když je plné kojené? Nyní již vím, že kojení je kontraindikací, nicméně moje známá lékařka, která provádí estetické zákroky (převážně v zahraničí), mi říkala, že se při kojeni obávat nemusím, že je to jen ochrana výrobce, ale jedná se o přírodní a bezpečný materiál, mi nitě aplikovala. Prosím, z čeho jsou nitě konkrétně vyrobeny, co mohu případně očekávat? Na miminku nepozoruji nic neobvyklého, ale jsem z toho značně nervózní. Předem moc děkuji za odpověď.
dobrý den, vaše lékařka má pravdu, dítěti se nemůže nic stát, ale nikdo vám to nemůže "zaručit". Největší nebezpečí bych viděl v podané anestezii, ale i tak je dávka v mléce tak malá, že je jakékoli riziko naprosto minimální. Nicméně je potřeba dodržovat kontraindikace. S pozdravem MUDr. Radek Poláček
Dobrý den,
předně Vám neměla lékařka aplikovat, pokud je to uvedeno jako kontraindikace, taky je lepší počkat s aplikací, když kojíte.
Netušíme, jaké nitě byly použité, o složení by Vás měla informovat lékařka, která aplikovala, je nutné konzultovat s ní.
Hezký den
Tým BODY
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.