Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, zda u vás mohu podstoupit lifting zlatými nitěmi, když jsem cca před 6 lety podstoupila aplikaci Metacrillu. V případě, že ano, tak další dotaz zní, zda je to pro mne ještě vhodné - je mi 58 let.
Děkuji předem za vaši odpověď. Zdraví Jana
Dobrý den,
tento typ výkonu neprovadime.
DermaVein Esthetic
Dobrý den,
takto na dálku se nelze bez vyšetření vyjádřit. Doporučuji Vám osobní konzultaci, kde doporučíme vhodný zákrok pro Vás.
S pozdravem
MUDr. Andrea Musilová
Klinika YES VISAGE
Vážená paní Jano,
po internetu nelze stanovit optimální postup řešení Vašeho problému. Obecně - jakýkoli typ. liftingu je možno podstoupit bez závislosti na původní aplikaci Metacrillu. Vše je nutno konzultovat a pak se teprve může doporučit nějaký postup, který by omladil obličej. Na naší klinice provádíme neoperační techniky /vč. nítí/ a také klasickou operativu ve smyslu face-liftu. Jen to konzultační vyšetření může rozhodnout o správné léčbě.
Srdečně Vás zdravím, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic, Praha 1, Bolzanova 3.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.