Dobrý den, mám pokleslé obočí, asymetricky, jedno více než druhé. Toto mi způsobuje i viditelný pokles víček. Je možné tuto asymetrii vyrovnat zvednutím obou obočí? Zajímala by mě cena metody Aptos u tohoto problému a přibližný možný termín zákroku. Je mi 25 let a jiná metoda je pro mě asi nevhodná.
Zdravím Vás. Máte s technikou Aptos na našem pracovišti již t?íletou zkušenost. Na rovinu ale upozor?uji, že asymetrie se sice zlepší, ale jen málokdy se upraví zcela 100%. cena se odvíjí od po?tu použitých nití - pro dv? obo?í bud? 4 nebo 6 nití / cena tedy 8 nebo 12.000 K?. M?že se ale zvedat jen to jedno - pokleslejší, pak cena m?že být i jen t?eba 4.000 K?. je-li pro Vás dostupná Ostrava, budeme se Vám rádi v?novat. Podrobnosti o zákroku najdete na našich stránkách : S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
Dobrý den, cena vytažení zevního obočí pomocí Aptos vláken stojí 9.000,-Kč, termín možný 31.5.08. S pozdravem Dr.Kurial
Je efekt ihned viditelný nebo si to chvíli bude muset „sednout“?
Efekt je vidět téměř okamžitě, trochu v tom hraje samozřejmě roli také otok, obecně hodnotíme finální efekt cca 2 - 3 měsíce po zákroku, kdy jsou v pokožce dokončeny všechny pochody, které jsme chtěli zákrokem vyvolat.
MUDr. Květa Gazdíková
Klinika Laser Esthetic
Četla jsem, že možnou komplikací může být prosvítání nití – v jakých případech to hrozí? Laicky bych řekla – když má někdo světlejší a tenkou kůži?
Dobrý den, pokud níte zavádí zkušený odborník, s žàdného prosvítání nemusíte mít obavy.dr vraspirová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.