Asymetricky pokleslé obočí

Uzivatel
18. 5. 2008 · Poslední odpověď: 18. 6. 2008

Dobrý den, mám pokleslé obočí, asymetricky, jedno více než druhé. Toto mi způsobuje i viditelný pokles víček. Je možné tuto asymetrii vyrovnat zvednutím obou obočí? Zajímala by mě cena metody Aptos u tohoto problému a přibližný možný termín zákroku. Je mi 25 let a jiná metoda je pro mě asi nevhodná.

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Zdravím Vás. Máte s technikou Aptos na našem pracovišti již t?íletou zkušenost. Na rovinu ale upozor?uji, že asymetrie se sice zlepší, ale jen málokdy se upraví zcela 100%. cena se odvíjí od po?tu použitých nití - pro dv? obo?í bud? 4 nebo 6 nití / cena tedy 8 nebo 12.000 K?. M?že se ale zvedat jen to jedno - pokleslejší, pak cena m?že být i jen t?eba 4.000 K?. je-li pro Vás dostupná Ostrava, budeme se Vám rádi v?novat. Podrobnosti o zákroku najdete na našich stránkách : S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

Dobrý den, cena vytažení zevního obočí pomocí Aptos vláken stojí 9.000,-Kč, termín možný 31.5.08. S pozdravem Dr.Kurial

3 adresy v Jihočeský kraj

Související dotazy

Viditelnost efektu po apikaci kanylových nití

FAQ
FAQ
1. 6. 2015 · Poslední odpověď: 8. 6. 2016

Je efekt ihned viditelný nebo si to chvíli bude muset „sednout“?

odpovědi (4)

Efekt je vidět téměř okamžitě, trochu v tom hraje samozřejmě roli také otok, obecně hodnotíme finální efekt cca 2 - 3 měsíce po zákroku, kdy jsou v pokožce dokončeny všechny pochody, které jsme chtěli zákrokem vyvolat.

MUDr. Květa Gazdíková
Klinika Laser Esthetic

Prosvítání – viditelnost nití po liftingu

FAQ
FAQ
23. 4. 2019 · Poslední odpověď: 25. 4. 2019

Četla jsem, že možnou komplikací může být prosvítání nití – v jakých případech to hrozí? Laicky bych řekla – když má někdo světlejší a tenkou kůži?

odpovědi (3)

Dobrý den, pokud níte zavádí zkušený odborník, s žàdného prosvítání nemusíte mít obavy.dr vraspirová

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Brow lift
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 8. 2019
Botulotoxin
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 4. 2019
Brow lift
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 3. 2016
Otoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 4. 2021
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 15. 5. 2007
Operace očních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 2. 2010
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 28. 7. 2009
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 20. 12. 2015
Transplantace vlasů
1 odpověď, nejnovější odpověď: 28. 11. 2013
Modelace prsou s augmentací (pomocí prsních implantátů)
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 9. 2021

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi