Dobrý den, včera jsem poprvé podstoupila aplikaci botoxu do glabelly a čela. Už při aplikaci nad obočím jsem cítila lehký tlak , který se rozlil pod okem a v oblasti spánků. Po pár hodinách jsem začínala citit ztuhlost v čele tváři a mravenčení skoro až k čelisti. Také mě na této straně velmi bolí hlava, bolest vystreluje jakoby do pantů a do oka. Je možné, že mi paní doktorka napichla nějaký nerv, např. Trojklanný? Je to nebezpečné, nebo to odezní? Už jen čekám, kdy mi spadne víčko, protože cítím i lehký tlak v obočí. Vpich mám 2 cm nad obočím, možná je to moc nízko. Dale se chci zeptat, jestli si druhý den mohu vzít ibalgin na bolest hlavy? Předem děkuji
Dobrý den,
doporučuji probrat s lékařem, který aplikoval.
S pozdravem
MUDr. Eva Urbánková, MBA
Klinika YES VISAGE
dobrý den, s botulotoxinem jako účinnou látkou by to němělo souviset, efekt se rozvíjí během cca 4-7 dní, ale může tam být jiná komplikace, jdete k lékaři co vám aplikoval. S pozdravem MUDr. Radek Poláček
Hezký den, kontaktuktujte ihned svého lékaře, který botulotoxin aplikoval.
Petra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.