Dobrý den, mám rezistenci na botox. Chtěla jsem se zeptat zda v případě, že do těla nebude tato látka delší dobu aplikována tak by se funkce botoxu opět obnovila nebo je tento stav již trvalý? Tato situace mě velmi trápí, neboť mám tzv. papírovou kůži a nelze na mě aplikovat příliš mnoho jiných technik na vyhlazení vrásek.
Pokud byste opravdu měla rezistenci a nebylo to malou dávkou či přehnaným očekáváním, tak botulotoxin B musí zabrat- při prvním podání nemůže být rezistence- např. Myobloc....
NeuroBloc není vždy k dispozici- je to otázka objednání. Možná se domluvit s našimi lékařkami nebo inde. Obvykle zjistíme, že problém byl jinde a pacient se vrací k BTX A, který je výhodnější. Vysloveně nereakci na BTX A mělo v historii lidstva málo lidí...
Může ho používat kdokoli je to běžná věc.
jak to víte, že máte rezistenci na boulinumtoxin. To je nesmírně vzácná věc. Někdo provedl biochemická vyšetření? Pokud prostě jen někde ošetření nefungovalo, může být příčin mnohem více. Pokud byste vzácnou negativní rekci na botulinumtoxin A měla, je tu botulinumtoxin B- ten pak u všech dosud zabral.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.