Dobrý den, před 3 týdny jsem podstoupila aplikaci botulotoxinu do obličeje, konkrétně čelo, glabela, brada a syndrom nefertiti. Před týdnem jsem byla na dopichu. Už druhý týden jsem pozorovala zhoršení hybnosti dolní části čelisti a tváře na pravé straně, takže se mi špatně mluví (hlavně při úsměvu), mám problém s artikulací a pociťuji nepříjemné pocity v oblasti čelisti a pravé strany krku (pod čelistí) při pohybu úst, úsměvu apod., druhá strana tváře je v pořádku. Pravá strana spodního rtu je nepohyblivá, takže na té straně nedokážu úplně otevřít pusu a při úsměvu mám "křivou pusu". Můj dotaz zní, zda se to upraví, nebo budu muset počkat, až efekt botoxu odezní? Děkuji.
Dobrý den. Účinek botoxu postupně odezní. Buďte trpělivá. S pozdravem, Formé clinic.
Dnes
dobrý den, rádi bychom Vám s problémem poradily a proto Vám nabízíme konzultaci v Bomton Clinic, která je zcela zdarma.
Pokud byste měla zájem, ráda Vás objednám na sezení s paní doktorkou, která s Vámi probere vše ohledně Vašeho dotazu.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Karolína za Bomton Clinic
Dobrý den, až to odezní.
Efekt botoxu 3-6 měsíců.
s pozdravem
Renata Ondráčková
recepce
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.