Modřina po aplikaci botulotoxinu

Jenniss
Jenniss
18. 12. 2019 · Poslední odpověď: 2. 1. 2020

Dobrý večer,jsem třetí týden po botulotoxinu v oblasti očí který jsem absolvovala poprvé a udělala se mi pod okem modřina,kterou tam pořád mám, měla jsem botulotoxin na čele a v pořádku....modřinu jsem ledovala, dávám na to Lioton 100000, Heparoid a Wobenzym,jsem z toho hodně nešťastná a mám pocit že se ta modřina nikdy neztratí, protože zbledla tak o polovinu... Poradí mi někdo jestli je to normální, že jí mám už třetí týden?... Děkuji

Reklama

odpovědí (5)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den Jennis
Velmi bych doporučil krém založený na léčbě Arnikou a fotodinamiky (bioestimulace). Nacházím se v Altos Klinika a mohu vám poskytnout obě léčby.
Napište mi kdykoli na
dík
---
Good day Jennis
I would strongly suggest a cream based on Arnika and photodinamic (bioestimulation) treatment. Im located in Altos Klinika and I can provide you with both treatments.
Write me anytime at
Thanks

Dr Alberto Leguina-Ruzzi MD PhD
5
(48)
Praha

Odpovídám pozdě, tedy soudím, že je už vše v pořádku a modřina se vstřebala. Je to totiž běžné....
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,

je to strašně rozmazané, ale zcela jistě to zmizí.

dobrý den, modřina se vyvíjí až 6 týdnů. Pokračujte v aplikaci Heparoidu a určitě se modřina vstřebá. Chce to čas. S pozdravem MUDr. Radek Poláček

Dobrý den,
dal by se možná zkusit biostimulační laser- žluté a červené světlo samozřejmě se zakrytím očí brýlemi, ale mohl by se zredukovat hematom přesahující zakrytou plochu brýlemi. jinak trpělivost a pozor na zanesení zmińovaných gelů do oka !
MUDr Eva Nývltová
C.E.M.-centrum estetické medicíny
Svitavy

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Botulotoxin
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 16. 6. 2014
Antiaging
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 1. 2023
Botulotoxin
10 odpovědí, nejnovější odpověď: 19. 4. 2016
Botulotoxin
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 13. 9. 2013
Botulotoxin
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 12. 6. 2023
Botulotoxin
12 odpovědí, nejnovější odpověď: 20. 3. 2019
Botulotoxin
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 24. 11. 2014
Injekční výplně
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 28. 9. 2016
Botulotoxin
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 6. 2020
Botulotoxin
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 26. 4. 2018

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi