Dobrý den,
hledám názor, zda lze a jak by šel současný stav tváře po aplikaci botoxu. Ke své lékaře jsem už objednaná na kontrolu. Aplikaci jsem podstoupila pred týdnem a uz potřetí, předtím bez problémů. Tentokrát jsem si jej nechala dát i do spodního víčka kvůli bunny vráskám. Nyní mám problémy se zrakem, rozostroju se vidění, na sluníčku leve oboci i vicko skube jako v tiku, hure jdou dovrit. Pri usmevu se mi delaji nevzhledné boule pod ocima a jakesi terasy, jak to nazvat? Propadliny? Ty se objevily uz inpo 2. aplikaci. Vyraz je velice unavený. Pri smichu horni vicka a oboci skube. Kde se stal problem? Jdou propadliny nejak vyplnit, aniz bych vypadala jako sysel nez povoli botox? Nedovedu si ani predstavit, jak by vypln vypadala po cca 4 mesicich, az se zacne hybnost obnovovat? Děkuji za nazor.
Dobrý den. Botox v oblasti očí se aplikuje na vnější straně, přímo pod oči ne. Účinek může nastupovat postupně, do 14 dní by měl již efekt nastoupit úplně. Počkejte tedy. Je možné spodní víčka doplnit kyselinou hyaluronovou. To tedy konzultujte po 14 dnech od aplikace botoxu. Problémy se zrakem by měli ustoupit. Hezký den přejeme! Formé clinic.
Dobrý den, tento druh vrásek lze řešit i jinými preparáty a záleží na to na Vaší představě o výsledku. Botox zamezí mimice a ošetřenou lokalitu vyhladí úplně. Moderní druhy mezoterapií umí totéž s přirozeným výsledkem a bez ztráty mimiky. Navíc jsou velmi vhodné právě pro oblast pod očima. Co se týče Vašeho problému, pak jej doporučuji řešit s lékařkou, která Botox aplikovala, ta Vám v tomto ohledu poradí určitě nejlépe. Pokud byste měla zájem o nezávaznou konzultaci ohledně alternativního řešení, ozvěte se, kontakty jsou uvedeny v našem profilu. Přeji krásný zbytek dne, Mgr. Pavlína Blažek @Bodyfaceclinique
Dobrý den,
botox je na mimické vrásky, pod oči by se vůbec neměl aplikovat.
BODY klinika plastické chirurgie
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.