Dobrý den, Mám takovou prosbičku, 11.4.2024 jsme byla na botoxu, nechala jsem si píchnout čelo, 20 jednotek. A den na to jsem měla šílené bolesti hlavy, zimnici a bolest svalu. Chtěla jsem se zeptat jestli toto může být alergická reakce a hlavně jak dlouho tyto stavy můžou trvat ? :/ dnes je to 5 den od aplikace a potíže přetrvávají, používám na to normálně léky na bolest jako je neměnil dá se na to vzít něco jiného pro zmírnění? Děkuji
Dobrý den,
rozhodně kontaktujte ošetřujícího lékaře.
S pozdravem
Tým BODY
DOBRÝ DEN, DLE MÝCH ZKUŠENOSTÍ NĚKTERÉ PACIENTKY MÍVAJÍ PO APLIKACI BOTULOTOXINU MIGRÉNU, KTERÁ TRVÁ VĚTŠINOU JEDEN DEN. BÝVÁ TO ČASTO ZPŮSOBENO NERVOZITOU A OBAVAMI.
VAŠE PŘÍZNAKY SPÍŠ NASVĚDČUJÍ SOUBĚHU APLIKACE S NĚJAKOU VIRÓZOU, PROTO LÉČTE VIRÓZU ZPŮSOBEM, JAK JSTE ZVYKLÁ NEBO JAK VÁM DOPORUČÍ VÁŠ PRAKTICKY LÉKAŘ..😎SJ
Dobrý den,
nejedná se o vysoký počet jednotek, takovéto projevy nejsou standardní. Obvyklé jsou jen bolestivé projevy v místě vpichu. Doporučujeme kontaktovat ošetřujícího lékaře.
S pozdravem,
MUDr. Lucie Jarešová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.