Dobry den, vcera jsem byla na aplikaci botoxu do cela..byl to jen dopich dvou jednotek po aplikaci pred tremi tydny... Jeste vcera vecer jsem byla na solariu :-( .. Nebylo mi receno, ze se to nesmi.. Jen ze nemam lehat a predklanet se.. Ze se nema solarium po aplikaci jsem zistila az po opalovani... Co ted muzu ocekavat za reakci? Dekuji za odpoved..
Možnost pigmentace v místě vpichu a minimální účinek zde je ale dávka je tak malá, že to spíše neočekávám.
Vybírejte si lékaře, kde jste 100% informováni, nejlépe písemně.
MUDr.J.Kačírková Medilip
Dobrý den,
pokud jste nenavštívila solárium bezprostředně po aplikaci, ale dejme tomu až po 2 hodinách a solárium bylo vertikální, neměl by být s účinkem samotného botoxu problém. Problém by však mohl nastat se zpigmentováním vpichů, pokud nebyly dobře chráněné UV faktorem. V případě potřeby si u nás na klinice dokážeme s pigmentovými skvrnami hravě poradit.
Pěkný den!
Dobrý den, může se Vám vytvořit pigmentace v místě vpichu, pokud se po něm udělala modřinka. Fungování botoxu by byt narušeno nemělo, pokud jste nesla bezprostředně po aplikaci.
S pozdravem
Havlova Eva MUDr.
Eva Clinic estetické studio
Dobrý den, pokud jste byla déle než řekněme 3 hody od aplikace nestane se nejspíš nic a botulotoxin bude fungovat normálně, ale vpichy se opravdu mohou zbarvit a vytvorit "pseudopihy"
Dobrý den,
může se stát, že Botox nebude fungovat. Dokonce jsem se 2x v historii setkala s pigmentací, která se v místě objevila.
S pozdravem MUDr. Tatiana Štyrkunová
Klinika Mediestetik, Senovážné *********- tel.: ***********- ***********
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.