Byla jsem dva týdny nazpět na botoxu - glabela, aplikace neuvěřitelně bolela a při dotazu proč (byla jsem již 6x a z toho 5x jinde a nebolelo) mi bylo řečeno, že je to tím, že je čerstvě namícháno... Ten den mi dost oteklo čelo a měla jsem boule, 2 dny po aplikaci mi natekl obličej viz. foto. bolesti strašné.
Volala jsem doktoru, řekl mi, že můžu přijít, ale stejně s tím nic neudělá. Žádná kontrola, nic. Zašla jsem po týdnu, stále otoky, bulky na čele a k tomu, když jsem na ně sáhla, praskaly jako dovnitř, do čela. Doktor mi řekl, že tam není a ať to pošlu do e-mailu...
Je to 14 dní, stále na dotyk čelo bolí a jsou tam boule. A vrásky - glabela mi příjde, že je ještě horší. Když sáhnu na ty boule, tak hoří, jako kdyby tam byla horečka.
Prosím, můžete mi poradit, zda je to normální, nebo jak postupovat? Moc děkuji
Dobrý den,
Z přiložené fotografie lze pozorovat alergickou reakci. V takovémto případě je velmi důležité zmírnit otoky a ošetřit zánět. Pokud budete potřebovat pomoci, neváhejte, obraťte se na naši kliniku a domluvte si termín konzultace/ošetření u mne. Rád se Vám na to podívám a případně pomohu.
S pozdravem,
Dr.Alberto Leguina-Ruzzi MD. PhD
Dermatolog, estetická dermatologie
ABClinic Art & Beauty
Dobrý den,
souhlasím, pravděpodobně se jedná o alergickou reakci.
S pozdravem
MUDr. Eva Urbánková
Klinika YES VISAGE
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.