Dobry den.. Chtěla bych znát názor jiných lékařů. Před 2 týdny mě byl aplikován botox mezi obočí a kolem očí. Po 5dnech jsem si všimla, že na jedné straně mám otok pod okem, ale i tvar má úplně jiný tvar než ta druhá. Celkově to vypadá příšerně. Na kontrole mě p. Doktorka řekla, že je vše jak má být. Jsem z toho nešťastná. Jak je to možné a popř co s tím?
Nerad hodnotím výsledky z fotek, ale zde si troufám tvrdit, že se jedná o alergickou reakci. Obkladujte a provádějte si tlakové masáže oteklých míst.Zdraví Dr. Tomášek
Prosím hodnoťte naše příspěvky.
Dobrý den,
souhlasím s názorem pana doktora Tomáška.
S pozdravem
MUDr. Tereza Gabryšová
Ano, koupili jsme nový K laser CUBE.Má 4 vlnové délky a nabízí široké spektrum použití.(220,- za jedno ošetření).Kotlářová
Dobrý den.
Může se jednat pouze o reakci lymfatické tkáně - otok. Zkusila bych biostimulační laser, umí urychlit vstřebávání modřin a otoků. Tato Vaše situace je jistě jen dočasná a vše se upraví k normálu.Kotlářová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.