Dobrý den, jsem 7 měsíců od operace prsou. Měla jsem operaci s lehkou modelaci přes bradavky a vloženy byly polytech implantaty kapkoviteho tvaru ( na tvaru trval doktor vzhledem k mé postavě ). Bohužel jsem měla s jedním přes už od začátku problém, kdy me více bolelo, doktor mi stále říkal, ze je vše normální. Ale chození bez podprsenky je pro me doteď velmi nepříjemné, jedno prso me dokonce bolí když se rychle předkloním, když si na nej sahnu, tak ze spoda prsu nahmatam implantát a cítím jeho zvlneni. To je prý normální, protože tam prý nemám žádný tuk. No ale teď to podstatné, dokážu si pod tento prs vložit ruku, normálně zajet pod implantát a to už se mi normální nezdá. Když se ohnu jde vidět ze se implantát jakoby odlepi od tela. Mohu se zeptat, zda je to na reoperaci? Nebo toto přestane a je to jen docasne? Ještě jsem zapomněla dodat, ze implantaty byly vloženy pod sval.
Dobrý den,
souhlasím s kolegyní. Buďte opatrná, ruku pod implantát si nedávejte.
S pozdravem
MUDr. Lubor Mrňa
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
prsa máte krásná, jsou ale poměrně velká, proto byste bez podprsenky chodit neměla, aby se prsa neprověsila, byla by to škoda. Popisujete, že si můžete pod implantát vložit ruku, to prosím nedělejte, nevytvářejte si prostor pod prsem.
Nyní byste měla být opatrná a s prsy příliš nemanipulovat, aby výsledek vydržel tak krásný, jako nyní.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.