Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala na Vaši zkušenost se znovuvložením implantátu po infekci Stafylokokem. Prodělala jsem modelaci s augumentaci a s jednim prsem měla problém od začátku - po 2 tydnech revize, zjištěn Stafylokok, atb jsem brala. Do 10 dnu zase vytekl serom z prsa a následovalo vyjmutí implantátu, jelikož v prsu už byl hnis. S prací lékaře jsem spokojena, chápu, že komplikace mohou nastat a radši nechám prs zahojit. Nicméně, lékař řekl, že za 3 měsíce můžeme vložit nový implantát. Dle Vašich zkušeností - stihne se prs zahojit? Nehrozí mi opět infekce? Moc děkuji za odpověď.
Dobrý den,
pokud je jakýkoliv problém a implantát se musí na čas vyjmout, minimální tato doba je 3 měsíc, která se podle individuální situace může i prodloužit.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Dobrý den,
souhlasím s vyjádřením kolegy.
S pozdravem
MUDr. Lubor Mrňa
Klinika YES VISAGE
Já při těchto komplikacích řeším znovuvložení ne dříve než 1 rok po zhojení. Zdraví Dr. Tomášek
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.