Dobrý den, jsem aktuálně rok od augmentace prsou. Předtím lehce povislá prsa B-C, po kojení. Vloženy anatomické implantáty 350ml dual plane, ale bohužel hned po operaci mi na jednom prsu začala viditelně padat žláza přes implantát a tento stav zůstal až do teď. Je tedy v plánu reaugmentace. Vše samozřejmě ještě proberu se svým dr., který dělal i první augmentaci, ale chtěla bych znát dopředu své možnosti. Ráda bych měla prsa ještě o něco větší, ale vzhledem k tomu co jsem četla, bude nejspíš potřeba přemístit implantáty pod žlázu? Je vůbec možné dát tam větší, aniž by úplně nespadly? Nejspíš bude nutná i modelace. Je tedy rozumná možnost modelace + větší implantát pod žlázou?
Předem děkuji
Dobrý den, s tímto dotazem se prosím obraťte přímo na operatéra. Jestli je daná možnost rozumná, je třeba zhodnotit jen při osobní konzultaci.
Přejeme hezký den, Formé clinic
Dobrý den,
možností je mnoho a proto je musíte probrat osobně s operatérem..
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Dobrý den,
tento dotaz bez osobní konzultace není možné zodpovědět.
Tým BODY
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.