Komplikace hojení po augmentaci, modelaci

Denisa_K
20. 6. 2022 · Poslední odpověď: 26. 6. 2022

Dobrý den, žádám o radu. Jsem necelé 2M po augmentaci/modelaci prsou, v bodě "T" se mi špatně hojila rána, malá dírka až se to celé rozšklebilo až na "živé maso". Cca 6T po operaci mi doktor vytáhl zbylé stehy a prso znovu zašil - nicméně tenká kůže, hodně napnutá - tj. po týdenní kontrole kůže z 70% popraskaná. Rána ošetřena, instrukce - mazat krémem Betadine - ten již z části suchou kůži opět rozblemcal, doporučeno sterilní krytí se stříbrem - žádný extra pozitivní vývoj... Jaký by měl být další správný postup - rána rozhodně po týdnu není ve stavu, aby se dala znovu sešít... nějaké vnitřní léky (antibiotika, něco na podporu hojení), "suché" léčení - bez mazlavých mřížek a krémů, jen dezinfekce a nechat to celé zatáhnout a pak "transplantace kůže", nebo nyní řešit nějakým štěpem? Moc díky za radu, DK

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
doporučovala bych Atrauman AG- antiseptické krytí obsahující nanočástice stříbra, nepřilepí se k ráně a zachovávají si ideální vlastnosti pro podporu hojení...
Možná by bylo vhodné i užívat antibiotika, která by vám mohl váš operatér předepsat.
Noste elastickou podprsenku a to stále, ve dne v noci, aby prsa byla v klidu bez nežádoucího pohybu.
Přeji trpělivost
S pozdravem
Dr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Modelace prsou s augmentací (pomocí prsních implantátů)
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 25. 12. 2021
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 11. 2022
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 9. 2021
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 1. 2. 2022
Rhinoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 21. 1. 2021
Modelace prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 5. 2022
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 12. 2016
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 2. 2022
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 8. 2022
Modelace prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 31. 7. 2017

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi