Dobrý den,
jsem 6 týdnů po augmentaci s modelací. Neměla jsem doteď velké bolesti ani potíže. Po sundání náplastí jsem si objevila otevřené rány a hnis v místě jizvy.
Nevím zda je to normální průběh hojení a zda hned jet do nemocnice k operatérovi. Mám to několik set kilometrů.
Děkuji za odpověď.
Dobrý den. propláchněte si rány Betadine roztokem, poté aplikujte betadine mast. A jdete k operatérovi. Poradí Vám při osobní kontrole, jak dál. Existují již skvělé produkty na hojení ran. Vše se zahojí. Po zahojení pečujte o jizvy. Hezký den přejeme! Formé clinic.
Dobrý den,
ano samozřejmě, bylo by vhodné se spojit s Vašim operatérem.
S pozdravem Tým BODY
BODY klinika plastické chirurgie
Dobrý den,
v tomto případě je nutná místní péče o rány pomocí desinfekce, např Betadina, Cutasept sprej atd. To můžete udělat hned sama. Možná budete potřebovat i antibiotika, a v tom případě byste měla navštívit místního lékaře, který by vám je mohl předepsat, pokud se rány během 1-2 dní neklidní a místní nález se bude zhoršovat.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.