Dobrý den,
ráda bych podstoupila augmentaci prsou v Praze. Byla jsem na konzultaci v nejmenované klinice, kde mi byla kalkulována cena bezmála 95 tisíc. Cena mi přijde opravdu vysoká vzhledem k tomu, že mám malá prsa a doktor případnou operaci označil za jednoduchou.
Mé okolí tuto cenu platilo pro augmentaci s modelací, proto mi tato cena přijde vysoká. Představovala bych si cenu do 80 tisíc.
Mám zájem o anatomické implantáty a ráda bych přišla na konzultaci co nejdříve.
Předem děkuji, budu se těšit na nabídky či recenze.
AJ
Musí se to vidět. Provádíme zvětšení z podpáždí, ale to jde jen kulatými implantáty. Anatomické lze vložit také, ale z řezu pod prsem. Anatomické jsou dražší a ta cena k 90 tisícům tak odpovídá. Kulaté účtujeme kolem 80 tis.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Na konsultaci se můžete objednat , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami. Začínáme konsultovat v květnu, pokud se nic závažnéhop nestane.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den,
cena se vždy odvíjí od typu implantátu a vybrané značky. Cena by neměla být jediným kritériem při výběru kliniky, důležitá je také zkušenost a dlouholetá praxe operatéra, jak si sednete po lidské stránce a samozřejmě samotné zázemí kliniky.
S pozdravem
Prim. MUDr. Martin Molitor, Ph.D., MBA
Vážená paní Aleno, konzultace je možná, nabizim i moznost v neděli. Cena se odviji od znacky a typu implantátů. S pozdravem Mudr Šulcová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.