Dobry den, chystám se na ugmentaci. Byla jsem jiz u dvou lékařů na konzultaci. Od obou jsem byla upozorněna na moje prave vystouple žebro na hrudníku a mezeru od sebe mezi prsy. Tím, ze mam sirsi hrudník, musim mít minimalne 400 ml. S čím souhlasim, ale jeden lekar mi rekl, ze se boji, aby se přes to žebro implantátem dostal. Druhy o tom zebru také mluvil, ale nerikal nic, ze by měl být nějaký problem. Jak to prosim je? Setkali jste se nekdy s takovou pacientkou ? A je možné, aby ta augmentace nakonec vypadala hezky? Přítel mě podporuje, ale také má strach kvůli zebra, ať nemam každé prso jiné. Dekuji
Dobrý den, pokud budete mít augmentaci pod sval, pak v dekoltu téměř určitě bude patrný rozdíl. Pokud pod žlázu, mohl by být rozdíl menší, nicméně zdá se, že jste velmi štíhlá, a v takovém případě zase budou patrné kontury implantátu.
S pozdravem
Ivo Menšík
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.