Augmentace a vystouple žebro

VeronikaTicha2
6. 9. 2024 · Poslední odpověď: 9. 9. 2024

Dobry den, chystám se na ugmentaci. Byla jsem jiz u dvou lékařů na konzultaci. Od obou jsem byla upozorněna na moje prave vystouple žebro na hrudníku a mezeru od sebe mezi prsy. Tím, ze mam sirsi hrudník, musim mít minimalne 400 ml. S čím souhlasim, ale jeden lekar mi rekl, ze se boji, aby se přes to žebro implantátem dostal. Druhy o tom zebru také mluvil, ale nerikal nic, ze by měl být nějaký problem. Jak to prosim je? Setkali jste se nekdy s takovou pacientkou ? A je možné, aby ta augmentace nakonec vypadala hezky? Přítel mě podporuje, ale také má strach kvůli zebra, ať nemam každé prso jiné. Dekuji

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, pokud budete mít augmentaci pod sval, pak v dekoltu téměř určitě bude patrný rozdíl. Pokud pod žlázu, mohl by být rozdíl menší, nicméně zdá se, že jste velmi štíhlá, a v takovém případě zase budou patrné kontury implantátu.
S pozdravem
Ivo Menšík

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Změna pohlaví
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 17. 9. 2016
Liposukce
1 odpověď, nejnovější odpověď: 9. 2. 2008
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 11. 2022
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 20. 11. 2009
Profiloplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 10. 2012
Abdominoplastika
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 31. 5. 2015
Abdominoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 1. 2019
Gynekomastie
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 11. 2021
Křečové žíly
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 6. 2008
Gynekomastie
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 4. 6. 2014

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi