Dobrý den, je mi 25 let a uvažuji o operaci na zmenšení prsních dvorců. Vím, že tento zákrok je standardním výkonem. Obávám se však příliš velkých a viditelných jizev či znecitlivění bradavek a dvorců - je toto riziko spojené s danou operací? Je možné, že se vlivem zvětšení prsů v těhotenství zvětší i jizvy okolo dvorce? Mám velikost 75C, těhotenství momentálně neplánuji (do 3 let).Jaké období na tento zákrok doporučujete - na podzim, po létě? dle mých informací stojí daná operace cca 10.000 Kč, je tomu tak? Předem děkuji za odpovědi!
Dobrý den. Velikost jizev se dopředu nedá odhadnout. Hojení v této krajině však probíhá v naprosté většině velmi dobře. Změna citlivosti dvorců možná je. Dosud si však žádná moje pacientka nestěžovala, že by změna byla trvalá. Cena v lokální anestezii je 6 5OO Kč. Nashledanou, dr. Remeš
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.