Velké prsní dvorce

Uzivatel
17. 5. 2008 · Poslední odpověď: 26. 7. 2008

Dobrý den, je mi 25 let a uvažuji o operaci na zmenšení prsních dvorců. Vím, že tento zákrok je standardním výkonem. Obávám se však příliš velkých a viditelných jizev či znecitlivění bradavek a dvorců - je toto riziko spojené s danou operací? Je možné, že se vlivem zvětšení prsů v těhotenství zvětší i jizvy okolo dvorce? Mám velikost 75C, těhotenství momentálně neplánuji (do 3 let).Jaké období na tento zákrok doporučujete - na podzim, po létě? dle mých informací stojí daná operace cca 10.000 Kč, je tomu tak? Předem děkuji za odpovědi!

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den. Velikost jizev se dopředu nedá odhadnout. Hojení v této krajině však probíhá v naprosté většině velmi dobře. Změna citlivosti dvorců možná je. Dosud si však žádná moje pacientka nestěžovala, že by změna byla trvalá. Cena v lokální anestezii je 6 5OO Kč. Nashledanou, dr. Remeš

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Vpáčené bradavky
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 23. 4. 2019
Gynekomastie
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 1. 2023
Modelace prsou
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 20. 4. 2020
Gynekomastie
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 20. 3. 2015
Vpáčené bradavky
1 odpověď, nejnovější odpověď: 12. 6. 2017
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 25. 2. 2021
Rekonstrukce prsu
1 odpověď, nejnovější odpověď: 24. 1. 2007
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 3. 2009
Facelift
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 10. 2009
Labioplastika
1 odpověď, nejnovější odpověď: 8. 1. 2008

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi