Dobrý den, je mi 29 let a mám již od puberty problém s velkými prsy. Moje konfekční velikost spodního prádla je 85F, ale před časem jsem si objednala podprsenku 85G a nebyla mi, tudíž jsem to začala řešit. Mám také již delší dobu problémy se zády, které řeším masážemi. Dále mě bolí krční páteř, pobolivá hlava. Nemohu aktivně sportovat, v létě mám opruzeniny pod prsy. Jsou mi nepříjemné pohledy od mužů, kteří místo do očí mi koukají do výstřihu. Chtěla bych operaci hradit zdravotní pojišťovnou, pokud to samozřejmě půjde. Jsem na MD, tudíž si operaci dovolit nemohu. Co mi poradíte? Moc děkuji za Vaše názory a zdravím Sanchelina.
Dobrý den,
se svými potížemi s krční páteří navštivte nejdříve neurologa,popř.ortopeda a s jejich doporučeními se dostavte na plastickou chirurgii,která má smlouvu s Vaší zdravotní pojišťovnou.LK
Hezká manažerská rada.... Dobrý den, jak píšete, jste z Olomouckého regionu. Navštivte plastickou chirurgii ve fakultní nemocnici Olomouc, kde mají smlouvu se zdravotní pojišťovnou. Tam Vás lékaři vyšetří a pokud to půjde jistě provedou operaci na účet zdravotní pojišťovny. Další nejbližší možnost je fakultní nemocnice Brno. s pozdravem dr.Paděra
Dobrý den,
jsme privátní klinika, zákrok lze hradit i na splátky. To by Vám mohlo pomoci, úvěr si můžete vzít i na manžela. Cena zákroku 49 990 Kč (vše zahrnuto).
S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.