Dobry vecer chci se zeptat mam jedno prso strasne velke a druhe male a uz je tovhodne videt na podprsence a tricku s vystrihem a nevim co s tim mam delat dekuji
Dobrý den,
tuto asymetrii je možné korigovat operací. Na konzultaci vám plastický chirurg vysvětlí, jaké jsou možnosti.
S pozdravem
Dr. Helena Singerová
Dobrý den,
Váš problém není ojedinělý, obvyklé řešení je zmenšení a modelace většího prsu, pokud si přejete oba prsy spíše větší, je možné dosáhnout symetrie augmentací menšího a modelací většího prsu, ale samozřejmě je nutná osobní konzultace, kde bychom si popsali všechny detaily.
S pozdravem MUDr. Pavel Kobzík
Určitě lze korigovat rozdíl velikostí. Zkušený plastický chirurg může ubrat menší, nebo zvětšit větší. Záleží i na tvaru prsu, který nechat jako výchozí a pokud úprava druhého půjde.
Určitě se s tímto problémem obraťte na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice.
Můžete se stavět také u nás.
Centrum estetické plastické chirurgie DaTOM je v Praze umístěno. .
Na konsultaci (500,-.) se můžete objednat
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
vedoucí lékař Centra estetické plastické chirurgie DaTOM
Prosím, hodnoťte naše odpovědi
Dobrý den, jistě je na místě konzultace a zhodnocení podle stavu asymetrie, ale teoreticky je řešením zmenšení a modelace většího prsu nebo případně i zvětšení malého prsu implantátem, dr.Paděra
Dobrý den měla. Bych dotaz když mám asymetrické poprsí. Mám velikost 80I. A na druhé pro mám 80F. Bylo by možné že by my zákrok uhradil pojišťovna? Děkuji za odpověď
Zajděte na první veliké plasticko-chirurgické pracoviště ať na Vás kouknou a poradí co k tomu potřebujete. Vezměte si sebou doporučení od praktického lékaře.
www.precizia.cz, davidtomasek@precizia.cz
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den jsem dva a půl měsíce po modelaci a nejsem spokojena prave prso mám menší zajímá mě váš názor.
Řešte situaci rok po výkonu, stejně by se mělat rekonstrukce až po této době. Lecos se upraví, ba právě i ten možný otok, hematom, serom a podobně.
Dobrý den, chci se zeptat zdali se někdo setkal s reaugumentaci, kdy byl vyměněn implantát z pod žlázy pod sval. Mám implantáty 350ml vložené 3 roky pod žlázu, z pod kůže na právem prsu jde i vidět, a je dost hmatatelny, k tomu mírně pootoceny... chtěla bych změnit implantáty a vložit pod sval. Dekuji za případne odpovědi
Snaha vložit implantát z posice nad svalem, pod sval bývá, ale dutina už je tak vytvořená, že časem se stejně implantát přesmykne nad sval. Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Na konsultaci se můžete objednat , nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami. Začínáme konsultovat v květnu, pokud se nic závažnéhop nestane.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.