Dobrý den, jsem po ablaci pravého prsa a velice ráda bych do budoucna absolvovala operační zákrok, při kterém mi bude vymodelováno nové prso. Nikdy jsem nebyla úplně spokojená se vzhledem svého poprsí, které se mi zdálo příliš velké, a proto by mě zajímalo, zda je možné v rámci operace rekonstrukce pravého prsa nechat si zmenšit levé prso a jak je to s hrazením operace. Je mi 37 let a pravé prso mi bylo odstraněno z důvodu zhoubného nádoru. Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, děkuji za dotaz. Rekonstrukce prsu po ablaci je v našem zařízení hrazena ZP. Korekce objemu druhého prsu se provádí po rekonstrukci prsu po ablaci. V sanatoriu SANUS ji pacientka rovněž nehradí. Bližší informace Vám mohu dát až při případné konsultaci. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61, SANUS
Dobrý den. Prosím o zpětnou vazbu. Ve čtvrtek 12. 8. jsem podstoupila modelaci velmi povislych prsou. S výsledkem bych byla spokojena, kdyby mé levé prso bylo stejné jako to pravé - přirozené. Prosím, srovnají se prsa? Je tam otok? Srovná se s tím menším? Na kontrolu jdu až za týden a p. doktorka ma dovolenou. Jde mi o uklidnění.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.