perioreolární mastopexe

Lela1234
24. 1. 2023 · Poslední odpověď: 27. 1. 2023

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na Váš názor na modelaci prsou pouze řezem kolem bradavky. Mám menší disproporci prsou, jednalo by se o jen redukci nadbytečné kůže na jedné straně a vysunutí dvorce do polohy shodné s druhým menším prsem, redukce dvorce není třeba,. Prsa mám malá, ptosa na dva prsty. Na internetu jsem se dočetla, že u tohoto zákroku, pokud je proveden bez doplnění prsu silikonovým implantátem, dochází k oploštění bradavky a časem zvětšení dvorce a také k vzniku nehezké nakrabacené jizvy kolem bradavky. Děkuji Vám předem za názory odborníků na tuto techniku a osvětlení možných komplikací, případně úspěšnosti tohoto typu zákroku.

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
je vhodná osobní konzultace a zhodnocení, co by bylo pro vás nejlepší, možná byste mohla mít i lipotransfer- tedy vyplnění objemu prsou vlastním tukem.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)

Dobrý den,
vzhledem, že je nutno zhodnotit elasticitu kůže prsoum je potřeba osobní konzultace. Je několik možností, ale je potřeba vědět osobní anamnézu....
Pěkný den,
MUDr. Jana Bartošková

2 adresy v Jihomoravský kraj

Dobrý den, asi budu plně souhlasit s tím, co jste se dočetla. Opravdu tato metoda s sebou přináší spoustu možných komplikací, především estetických, které s sebou do budoucna nesou nutnost dalších a dalších korekcí. Ze svých vlastních zkušeností a i z řešení komplikací jiných kolegů jednoduše nedoporučuji.

S pozdravem

Ivo Menšík

Reklama

Najít další otázky

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi