Modelace prsou spolecne se SlimLipo

Alena_Maria_
9. 9. 2021 · Poslední odpověď: 14. 9. 2021

Dobrý den, je možné provést během jednoho zákroku modelaci prsou a SlimLipo boku, vnitřních stehen a horního břicha? Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Reklama

odpovědí (5)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
v každém případě je vhodné tyto výkony rozložit do dvou dob. Každá operace potřebuje svůj čas a to nejen na operačním sále, ale i na hojení. Lépe a rychleji se i zahojíte.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)

Vážená slečno,
mluvím za sebe, v jedné době bych Vám těchto několik zákroků neprovedl. Celkově byste pravděpodobně byla asi 5 hodin v narkoze. Je to obrovská zátěž pro organizmus. Doporučuji Vám rozdělit vyjmenované zákroky na nejméně 2 etapy /předpokládám Vaše 100% zdraví/. Samozřejmě, rozhodující je konzultace s potenciálním operatérem.
Mějte se hezky, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.

Dobrý den,

uvedené výkony lze provést v jedné době ale je potřebné zvážit rozsah výkonů. Pokud jste štíhlá, liposukce bude jenom mírná a modelace prsou bude jednoduchá a rychlá (periareolární) pak v tom větší problém nevidím. Jediné co je potřeba zvážit je kombinace liposukce horního břicha a operace prsou, zde může dojít ke kolizi nošení liposukčního návleku a pooperační podprsenky. Pokud ale operace budou většího rozsahu, pak se skutečně jedná o rozsáhlý a dlouhý výkon se zasažením velké plochy těla, co zvyšuje riziko možných komplikací.

S pozdravem

M. Molitor

Vážená slečno, součet Vámi vyjmenovaných operací /počet anatomických lokalit/, představuje pro organizmu veliké zatížení. Případné operace rozdělte do nejméně 2 fází. Představte si, že budete nejméně 5 hodin v narkoze... Nesnažte se přemluvit budoucího operatéra, i když dovedu si představit, že v některých zemích by pro peníze dokázali udělat cokoli, samozřejmě, bez náležité zodpovědnosti.
Mějte se hezky,
prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic

Dobrý den,
rozhodně vhodné podstupovat zákroky postupně.

S pozdravem
MUDr. Lubor Mrňa
Klinika YES VISAGE

Související dotazy

Plastika prsou v létě?

aaanicka
27. 7. 2020 · Poslední odpověď: 8. 8. 2020

Je plastika prsou během léta víc riziková než v chladnějších měsících? Odpustit si koupání, opalování, mi nevadí, ale spíš přemýšlím nad větším otokem nebo pomalejším hojení při teplém počasí, i jak se člověk víc potí... Přemýšlím nad operací, ale s ohledem na práci je pro mě těžké si vzít volno jindy, než o letních prázdninách. Poradíte? Děkuji. A.

odpověď (1)

Dobrý den, velmi teplé období v pooperační péči je dyskomfortem pro operovaného. Otoky mohou být samozřejmě větší, bandáže po operaci jsou také dost nepříjemné. Vhodnější období je např. období vánočních prázdnin apod. S pozdravem Dr. Šulcová

Potíže s hojením prsou po operaci

Zizaluska
Zizaluska
Doporučený člen
9. 12. 2019 · Poslední odpověď: 1. 1. 2020

Dobrý den, prosím o názory lékařů, kdy se chodí po modelaci na 1.kontrolu? Na 2.den po operaci jswm šla na sal znovu, nebyly mi 1.den zavedeny dreny a vznikla srazenina v právem prsu. Jsem 13.den po modelaci a stále z prsou vytéká , bolest prsou, 10.den zcervenani levého a 12.den to samé u pravého prsu. 3.den beru atb, celou dobu komunikuji s operaterem a stále jen psal, ze je vše ok. Dnes jsem k němu akutně jela, plno hnisu v obou prsou.

odpovědi (2)

To bude asi pro Vašeho operatera tvrdý oříšek. Veškeré tyto komplikace vedou nejspíš ke vzniku kapsulací a to ve chvíli, kdy se sekrece přestane dělat.
Proto já nerad provádím řezy pod prsem, kde se může rána špatně hojit a vést k rozpadu. Přeji hodně štěstí a dejte na stránkách vědět, jak jste dopadla.
Zdraví Dr, Tomášek

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Zvětšení prsou
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 12. 4. 2015
Modelace prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 2. 2021
Modelace prsou
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 31. 3. 2019
Modelace prsou
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 31. 8. 2015
Modelace prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 5. 2008
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 6. 5. 2021
Modelace prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 4. 2009
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 8. 2014
Modelace prsou s augmentací (pomocí prsních implantátů)
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 9. 1. 2023
Zmenšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 1. 2018

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi