Modelace prsou při ulcerózní kolitidě

Petra_svedova
20. 5. 2022 · Poslední odpověď: 31. 10. 2022

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je možné provést modelaci prsou bez vložení implantátů, když mám ulcerózní kolitidu. V klidové fázi není ani zvýšené CRP. Dočetla jsem se, že nelze provést augmentaci s vložením silikonu, ale jak to prosím s modelací? Jsem po dvou dětech, povislá prsa, tak jsem se na operaci těšila. Děkuji za odpověď.

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
modelace prsů by neměla být při tomto onemocnění problém. Je potřeba, abyste byla v klidové fázi a laboratorní hodnoty byly v pořádku. Pokud Vám Vás gastroenterolog operaci doporučí, resp. neznemožní, pak zákrok můžete bez obav podstoupit.
S pozdrave, Šormová

Dobrý den vážená paní,

ulcerozní kolitida nemusí být kontraindikací estetické operace a to ani modelace ani augmentace implantáty nebo vlastním tukem. Záleží ale na závažnosti a aktivitě nemoci a také na druhu léčby. V první řadě byste tuto otázku měla probrat s lékařem, který léčí ulcerózní kolitidu a pokud nebude mít námitek vůči operaci v celkové anestézii trvající 1-2 hodiny, pak se můžete obrátit na vybraného plastického chirurga s konzultací.

S pozdravem a přáním hezkých dnů

Martin Molitor, Art Ethic Clinic

Dobrý den,
souhlasím s kolegyní.

S pozdravem
MUDr. Peter Mertan
Klinika YES VISAGE

Dobrý den,
toto je velmi individuální a musí se posoudit podle aktuálního zdravotního stavu s nutností doporučení speciality u kterého se léčíte. Výhodou modelace je to, že váš čeká eventuálně jen jedna operace, na rozdíl od augmentace, kde se musí počítat s opakovanými zákroky při výměně implantátů, proto tato operace pro vás není vhodná.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Modelace prsou
9 odpovědí, nejnovější odpověď: 8. 2. 2018
Tubulizace žaludku
Žádné odpovědi
Modelace prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 3. 2024
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 2. 2022
Modelace prsou
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 15. 6. 2014
Modelace prsou s augmentací (pomocí prsních implantátů)
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 2. 2023
Modelace prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 24. 4. 2009
Zvětšení prsou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 8. 2014
Zvětšení prsou
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 8. 4. 2020
Modelace prsou s augmentací (pomocí prsních implantátů)
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 6. 6. 2022

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi