Dobrý den,lze i na těchto malých prsou udělat modelaci? Implantaty nechci z suvodu bioptovane cysty. Děkuji za odpověď
Dobrý den, i za takto malých prsou lze modelaci dosáhnout mladistvého vzhledu prsu.Objem bude zachován a zvednutím prsů budou působit i lehce mohutněji.
S pozdravem.
Dr. Věra Šatanková
Dobrý den,
souhlasím, modelace možná je. Doporučuji osobní konzultaci s lékařem, na základě které získáte ucelenou představu o výsledném efektu. Můžete se objednat i k nám na Kliniku YES VISAGE.
S pozdravem
MUDr. Issam Al Awa
Dobry den, podle fotografii zřejme bude stačit periareolární modelace, po ktere bude jizva pouze kolem prsního dvorce.zdravi Dr.Vraspirova
Dobrý den, modelace možná je.
Dobrý den,
prsa podle fotografií zas tak malá nejsou a modelace možná je. Výsledkem budou menší ale pevná prsa.
S pozdravem
Kulhánek
snímky jsou z podhledu, tedy nepřesné, ale nejspíš vám bude postačovat periareolární modelace, hezký den prof dušková
Určitě lze modelovat i drobná prsa . Bližší informace vám podá každý plastik. Zdravím , prim dr Schmoranzová
Dobrý den,měla bych zájem o modelaci prsou a ne příliš drahá.Děkuji za nabídky.
Dobrý den.
Ve Vašem případě modelace není potřeba,z prsou by nezůstalo téměř nic,navíc budou jizvy,které bude vidět po celý život.
Postačí pouhá augmentace implantáty.
S pozdravem,
MUDr.Libor Polák
Dobrý den,
zajímalo by mě, prosím, zda lze někde přehledně vyhledat, jaké jsou možné nejbližší termíny zákroků u jednotlivých operatérů.
Konkrétně mi jde o poměrně specifickou modelaci prsou (a proto bych ráda našla někoho, kdo se specializuje nejvíce na ni) a rhinoplastiku.
Mockrát děkuji :-)
Dobrý den,
rádi Vám pomůžeme, o možném volném termínu konzultace a následně zákroku se informujte na Klinice YES VISAGE.
S pozdravem
MUDr. Peter Mertan
Dobrý den, lze postoupit modelaci prsou bez nutnosti výměny implantátů, když jsem rok po augmentaci. Nelíbí se mi pokles prsou a tvar ( nejsou hezky pevná, kulatá ). Děkuji za zprávu.
Je třeba si také prolistovat zjev poperovaných prsů s jizvami a posoiudit co je menší zlo...
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.