Je možná oprava s uspokojivim výsledkem?

Anonymní
26. 1. 2023 · Poslední odpověď: 30. 1. 2023

Dobrý den,

Před 14 dni operovana modelace která byla má druhá. Implantát doktor zvolil 380cc motiva. Bohužel o čem sem nebyla informována, ze nechá spodní jizvy jak na obrázku. Popravdě jsem bezradna a nevím co mám dělat, brecim a říkám si co sem to svému tělu udělala. Prosím o pomoc!!

popravdě prsa nemusí být tak veliká, akceptuji i vyjmutí implantátů, jen proste ať jizvy jsou v podprsni ryze a je jedna a ne dvě na sobě.

Jizvy se mi hojí dobře a jdou do bílá takže jsou neviditelné skoro ale s tímto se smířit nemuzu.

Rada bych se objednala na konzultace - kdy si myslíte ze je časově mozna nejbližší oprava?

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
jste krátkou dobu po operaci, nové jizvy se hojí dobře a jsou kratší než původní. Jejich eventuální korekce, aby zde byla jedna jizva, je možná, až po naprostém zahojení.
S pozdravem
Dr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)

Vážená slečno, podle jizev jste absolvovala modelaci-augmentaci poprsí. Výchozí stav byl pravděpodobně pokleslé poprsí malého objemu. 2 týdny po operaci je Váš stav normální a nepochybně se vše hojí dobře. Nevím, co jste od operace očekávala, to je asi problém. Chirurg evidentně operoval lege artis. Z odborného pohledu Vám doporučuji akceptovat daný objem, jizvy jsou čerstvé a po zhojení projdou dlouhou stabilizací. Jsem si jistý, že za cca 1 rok budete spokojená. Jakákoli operační revize v nejbližší době, tj. během toho roku, nepřichází v úvahu. Buďte ráda, že se vše dobře hojí a jistě bude konečný výsledek pěkný.
S pozdravem, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Liposukce
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 10. 10. 2008
Obřízka
1 odpověď, nejnovější odpověď: 28. 8. 2023
Liposukce
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 10. 6. 2009
Plexr
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 5. 2018
Zvětšení prsou
13 odpovědí, nejnovější odpověď: 22. 11. 2017
Zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 11. 2018
Laserová liposukce
1 odpověď, nejnovější odpověď: 29. 6. 2021
Antiaging
1 odpověď, nejnovější odpověď: 3. 3. 2021
Zmenšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 30. 11. 2009
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 3. 8. 2021

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi