Dobrý den, více jak před měsíce jsem podstoupila liposukci vnitřní strany stehen, první den po operaci byla stehna velmi štíhlá, zhruba 3. den se mi teprve objevily modřiny a nohy otekly. Jsem poněkud vystrašená, protože nyní - místo aby byla stehna štíhlá, se mě většina lidí ptá, zda jsem nepřibrala. Zatím má liposukce opačný efekt. Odpovězte mi, prosím, jak dlouho může trvat - než se dostaví výsledek? Předem děkuji za Odpověď. Miluška
Dobrý den,
je nutné si uvědomit, že každá partie těla se po liposukci hojí jinak. Vseobecne se vnitřní strana stehen a kolena hojí hůře a déle než například zevní strana stehen. Nohy jsou během dne namahane a je potreba pockat nez otok opadne.Coz je zhruba 1-3 mesice po zakroku.
S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP
Dobrý den,pokud byl první den po operaci viditelný výsledek, nemusíte se obávat.Nyní jste ve fázi, kdy je v operované oblasti největší otok.Doba hojení je zhruba 3 měsíce.Budte trpělivá.
Zdravím MUDr.J.Kačírková
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.