Přeji dobrý den,chtěla bych se zeptat na liposukci předních stehen chtěla bych ji podstoupit kolik stojí? Moc se o této partií nepíše.Děkuji za odpověď.
Dobrý večer,liposukce v oblasti přední plochy stehen je hned po liposukci lýtek nejobtížnějším zákrokem.Vyžaduje dlouholetou zkušenost,speciální instrumentárium a v neposlední řadě i výběr klientky.Ale tady je vlastně třeba zase ta zkušenost!Pak je výsledek dle očekávání a nemusíme se zde dočítat, že se "téměř nikdy nepovede".Bylo by fér vložit zde osobní zájmeno MI. Já jsem se naučil přední stehna u Dr.Entnera v NSR už v r.1997. Váš W.Linzer
úspěšná liposukce předních ploch stehen je běh na dlouhou trať.Téměř nikdy se nepovede při jednom zákroku a jsou nutné korekce přechodů do okrajových oblastí.Neuspěšná liposukce přední strany stehen je samozřejmě kdykoli možná.
s pozdravem Dr. Vrbický
Zákrok by se mohl provést, můžete se u nás objednat zasláním emailu, V Praze výborným odborníkem je pan dr. Linzer.
zdravím dr. stratilová
Dobrý den, metodou tumescentní liposukce se přední strana stehen prakticky neprování ,pro neopravidelnou distribuci tuku v této oblasti.Výsledky nejsou uspokojivé a vetšinou je na stehnech řada nerovností.
Já jsem provedla asi 2 500 zákroků ale v této oblasti jen dvě korekce u klientek ,které podstoupily liposukci v celkové narkoze.Naštěstí tyto korekce dobře dopadly.
MUDr.J.Kačírková
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.