Přední stehna - cena liposukce

Anonymní
Vivien
14. 5. 2009 · Poslední odpověď: 14. 11. 2019

Přeji dobrý den,chtěla bych se zeptat na liposukci předních stehen chtěla bych ji podstoupit kolik stojí? Moc se o této partií nepíše.Děkuji za odpověď.

Reklama

odpovědí (5)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý večer,liposukce v oblasti přední plochy stehen je hned po liposukci lýtek nejobtížnějším zákrokem.Vyžaduje dlouholetou zkušenost,speciální instrumentárium a v neposlední řadě i výběr klientky.Ale tady je vlastně třeba zase ta zkušenost!Pak je výsledek dle očekávání a nemusíme se zde dočítat, že se "téměř nikdy nepovede".Bylo by fér vložit zde osobní zájmeno MI. Já jsem se naučil přední stehna u Dr.Entnera v NSR už v r.1997. Váš W.Linzer

MUDr. Walter Linzer
4
(1)
Praha

úspěšná liposukce předních ploch stehen je běh na dlouhou trať.Téměř nikdy se nepovede při jednom zákroku a jsou nutné korekce přechodů do okrajových oblastí.Neuspěšná liposukce přední strany stehen je samozřejmě kdykoli možná.
s pozdravem Dr. Vrbický

Zákrok by se mohl provést, můžete se u nás objednat zasláním emailu, V Praze výborným odborníkem je pan dr. Linzer.

zdravím dr. stratilová

Dobrý den, metodou tumescentní liposukce se přední strana stehen prakticky neprování ,pro neopravidelnou distribuci tuku v této oblasti.Výsledky nejsou uspokojivé a vetšinou je na stehnech řada nerovností.
Já jsem provedla asi 2 500 zákroků ale v této oblasti jen dvě korekce u klientek ,které podstoupily liposukci v celkové narkoze.Naštěstí tyto korekce dobře dopadly.
MUDr.J.Kačírková

MUDr. Jaroslava Kačírková
4.8
(13)
Černošice
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Liposukce
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 4. 1. 2010
Liposukce
22 odpovědí, nejnovější odpověď: 1. 2. 2013
Liposukce
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 14. 10. 2021
Liposukce
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 1. 2021
Liposukce
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 15. 9. 2010
Liposukce
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 25. 5. 2015
Laserová liposukce
Žádné odpovědi
Lipolýza
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 8. 7. 2008
Liposukce
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 31. 1. 2022
Liposukce
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 14. 9. 2021

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi