Dobrý den. Před měsícem jsem podstoupila tumescentní liposukci vnějších stehen pod hýžděmi, tzv. rajtky. Výška 165cm, váha 65kg, obvod stehen odsávané oblasti 103cm (před zákrokem), bylo odsáto 700+600 ml tuku. Nyní obvod 97cm. Nosím poctivě kompresní prádlo. Nyní mám v odsáté oblasti vrásčitou kůži, viz foto. Je to trvalý stav nebo dojde k napnutí kůže?
Vážená slečno,
z Vámi udávaných údajů ohledně odsátí, se domnívám, že se operatér maximálně snažil. Bohužel, není k dispozici dokumentace před zákrokem, tedy výchozí stav. V místě toho vtažení vznikla v podkoží vazivová jizva, která způsobuje deformitu. Samozřejmě, pokračujte v nošení komprese, definitivní výsledek uvidíte po čtvrt roce a později. V předpovědi konečného definitivního výsledku jsem však poněkud skeptický.
Držím Vám palce,
prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.
Dobrý den,
je mi líto, ale bylo odsáto příliš moc tuku a proto jsou zde nerovnosti a vklesliny.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Dobrý den,
zatím je na finální hodnocení brzy, může se ještě měnit. Buďte trpělivá.
S pozdravem
MUDr. Tomáš Paduch
Klinika YES VISAGE
Dobrý den, stav se bude ještě výrazně měnit, trvá to několik měsíců. Je vhodné promazávat kůži v odsávaných oblastech výživným mastným krémem.
S pozdravem
Martin Molitor
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.