dobrý den, nikde jsem neviděla např. lipsukci podpaží, mám v podpaží nehezké buchty, kterých se nemohu zbavit
Dobrý den, lipsoucke paží patří mezi standartní lokality liposukce. V případě zájmu o konzultaci ev. předběžnou rezervaci termínu mě kontaktujte. S pozdravem MUDr.Pavel Kurial
Dobrý den Hanko,pokud je tuk nahromaděn v t.zv.předních a zadních axilárních řasách je liposukcí odstranitelný.Osobní konsultace však je vhodná.
MUDr.J.Kačírková
Většinou jde o tukové polštáře, podobné lipomu- nezhoubný tukový nádor,zde pomůže jen vyříznutí v místním znecitlivění
dr.kupka
To se musí vidět, nemusí to být tuk. Chce to řádně vyšetřit.Tul lze odsávat kdekoliv, závisí však co je v okolí, aby se neporušily jiné významné struktury. Zdraví Dr. Tomášek
Liposukce těchto lokalit nejsou tak časté,takže nebývají ve fotogaleriích pracovišť,ale lze dosáhnout velmi dobrých výsledků.
Dobrý den.Liposukce podpaží se provádí také,cena je 10 000 Kč. V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně, anebo na severní Moravě, rád Vás uvítám na konzultaci. S pozdravem,MUDr.Libor Polák
Dobry den, chtela bych se zeptat zda je mozne provest liposukci boku a pazi pouze v lokalni anestezii. Dekuji
Dobry den, pro co nejlepsi vysledek a pri podstoupeni zakroku v lokalni anestesii, bych doporucil provedeni zakroku na dvakrat. Na paze doporucuji prakticky pouze laserovou metodu liposukce - Slim lipo. S pozdravem Dr. Horyna Pavel
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.