Dobrý den, jsem 3 měsíce po lipo horního + dolního břicha, boků a zad. Dalo se to přežít :o). Jen mě trochu zlobí večerní otoky (mírné) boků a horního břicha a také malé nerovnosti v přechodu spodního a horního břicha. Prádlo jsem nosila poctivě 2 měsíce a min. měsíc jsem seděla jako prkno. Ráno je vše velmi uspokojivé i přechody, ale večer je to viditelné. 3 týdny chodím cvičit. Kůže mě ještě pobolívá, ale je to na ústupu. Je to stále ještě stav v normě? Jak dlouho mohou přetrvávat ty mírné otoky a zatvrdlinky? Děkuji moc za odpověď. Jinak jsem byla s prací a přístupem operatéra a sester velmi spokojena.
Po třech měsících od operace je stav jakž takž v normě, individuálnost však někdy je taková že můžete mít tyto nepříjemné pocity i déle. Zatvrdlinky si stále tlakem masírujte a je li tělo nerovné noste i ještě návlek, to se Vám neztratí. Jděte na kontrolu ke svému operaterovi, ten Vám poradí. Zdraví Dr. Tomášek *********
Dobrý den, děkuji za dotaz. Každé tělo reaguje jinak. závisí také na způsobu liposukce a množství odsáté tkáně. Vedle elast.prádla a válečkování zkuste lymfodrenáže. Nashledanou, dr. Remeš
Preji hezky den,je bezne,ze vecer je clovek po celodeni zatezi vice otekly,nezli rano.Je dobre,ze jste peclive nosila kompresivni pradlo...,ale take jsou velice dulezite tlakove masaze-valeckovani v oblastech kde se provedla liposukce.Rovnomernym tlakem proti zatlemu svalu se rovnomerne rozmasiruje otok v podkozi.Nejvetsi zmena je asi po 3 mesicich,ale podkozi muze pracovat-hojit se az rok.S pozdravem P.Kotkova konzultant liposukce Medicom VIP
Dobrý den, pokud jste byla na tumescentní liposukci, po 3 měsících by se tělo mělo stabilizovat, nicméně může pracovat déle. Pobolívání může trvat až rok, kůže je lehce citlivá i déle, např. když máte virózu nebo se necítíte dobře.
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.