Dobrý den, jsem asi 8 měsíců po liposukci zadních stehen a vnějších stehen, na zadních stehnách mi zůstaly viditelné nerovnosti, vypadá to jak celulitida, před operací jsem to měla hladké. Ráda bych věděla co se s tím dá dělat a s jakou cenovou relací můžu počítat. Ráda bych nějakého seriozního operatéra, předchozí pan doktor opravdu napáchal více škody. děkuji
Dobrý den,
oprava je možná minimálně po roce a cena běžná jako za liposukci, u nás 23 990 Kč. Našim pacientkám provádíme i korekce, pokud je to nutné. Doporučuji navštívit Vašeho operatéra nebo se objednat po roce na nový zákrok v jiném zařízení. U nás je korekce možná,doporučuji tumescentní liposukci v lokální anestezii.
Pěkný den,
S pozdravem,
MUDr. Tomáš Paduch
Medicom VIP
Dobrý den,
nejlépe by bylo výsledek liposukce reklamovat u svého operatéra. Podle Vašeho popisu bude pravděpodobně náprava obtížná. Pokud budete mít zájem o konzultaci, ozvěte se.
Zdravím
MUDr.J.Kačírková
Dobrý večer,na Vašem příspěvku mě udivuje oblast "zadních stehen". Ta se totiž na seriosních pracovištích nedělá,pomineme-li t.zv.banány pod hýžděmi,které by měly být součásti odsátí zevních stehen.Moje rada : žádejte zpět Vámi zaplacený honorář (nebo aspoň jeho část).Nabízím Vám bezplatnou a pro Vás nezávaznou konsultaci,při které se spolu pokusíme najít řešení. Váš W.Linzer
Nerovnosti po liposukci imitující celulitidu lze jen těžko opravit. Buď tukovou transplantací, nebo liposukcí bez odsátí pouze s přesunem tuku. Bohužel jsou opravy drahé a bez záruky. Dělám to už přez 15 let a vím co říkám. Drobné nerovnosti po liposukci jsou risikem, na které Vás má Váš operater předem upozornit a do tohoto risika jdete. Zdraví Dr. Tomášek ******
Dobrý večer,na obě Vaše otázky můžete dostat odpovědi až po konzultaci-po vyšetření problému a jeho rozsahu.
Zdraví,dr.Šimek
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.