Dobry den , 7 tydnu po liposukci bricha, klasická metoda v anestezii, odsato 750ml...bohuzel jsem vetsi, nez kdy predtim...bandaz 24h, po 6 tydne pres den ano, na noc sundavam, valeckuji, jim pilule na odvodneni....foto zde....mam pocit, ze se neco nepovedlo:-( nebo je stale brzy na soudy?dekuji vsem za cas venovany memu dotazu
Odstup od zákroku je ještě velmi krátký na to, aby se dal hodnotit konečný výsledek. Minimální doba na posouzení výsledku je mezi 3-6 měsícem od doby provedení zákroku.
Dobrý den,
mohlo by se jednat o vstřebávající se hematom nebo serom, který by se měl odstranit drenáží. Takové otoky po liposukci po 7 týdnech již nebývají.
S pozdravem
MUDr. Helena Singrová
Dobrý den,
souhlasím, poraďte se se svým operatérem.
S pozdravem
MUDr. Andrea Musilová
Klinika YES VISAGE
Vážená slečno, to, co popisujete je velmi neobvyklé. Určitě byste se měla poradit se svým operatérem. Teoreticky může být přítomna tzv. serozní tekutina v podkoží, případně zbytkový hematom. Také je nutno porovnat předoperační a současné fotografie. Do vysvětlení problému Vám doporučuji pokračovat v aplikaci kompresivní bandáže.
S pozdravem, prim. Dr. V. Víšek, CSc., plastický chirurg, CAN Clinic
Dobrý den,minulý rok jsem byla na liposukci beder a boků,po půl roce jsem byla na opravné liposukci,protože nerovnosti a nedostatečné odsátí bylo opravdu děsné,pan doktor to uznal a odsál mě znovu ( prý 350ml). Jenže konečný stav opravdu není takový,jaký bych si představovala :( prohlubně mám stále a pořád je za co chytit,je tam prostě ohraničený špek,který mi leze z kalhot. Tak já nevím,co teď. Hledám na internetu nějakého plastického chirurga blíže k domovu,tj. Příbram,Beroun,Zdice ,že by se na mě podíval. Na liposukci jsem byla v Plzni a s mým synem je problematické s nim dojíždět (až) tam.
Dobrý den,
Petra Clinic, Klinika estetické medicíny, Vám v tomto případě může nabídnout radiofrekvenci či kryolipolýzu k dotvarování Vašeho těla. Je však nutná bezplatná konzultace. Mohu Vás na ni objednat?
S pozdravem a přáním pěkného dne
Petra Řehořková
Dobrý den, před 14 dni jsem podstoupila tumescentni liposukci boku, vnitřních a vnějších stehen v celkové narkoze. Jsem ještě trochu otekla a mám velké modřiny,které jsou citlivé,přesto bych rada začala posilovat bricho,je to moc brzy nebo kdy s tím začít?
Dobrý den,
souhlasím, po dvou týdnech můžete začít pomalu s posilováním.
S pozdravem
MUDr. Tomáš Paduch
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.