Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je vůbec možné dokázat, že i přesto, že sem si zaplatila liposukci břicha a boků, boky mi odsáty nebyly? Nedošlo k žádnému zmenšení, stále mám na bokách viditelné a hmatatelné množství tuku, kdežto na břichu mám pouze kůži . Při mých dotazech na kontrolách mi bylo řečeno, že musím počkat, že mám stále otoky. Jsem více jak rok od liposukce, takže otoky to být už určitě nemohou. Můžete mi prosím poradit, jak tuto situaci řešit?
Dobrý den,
souhlasím, dle fotek navíc viditelný a povedený výsledek zákroku. Musí se provádět velmi šetrně.
S pozdravem
MUDr. Tomáš Paduch
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
odsává se obvykle tolik tuku, aby se kůže byla schopná stáhnout a nevisela, jak v oblasti břicha tak i boků. Podle fotek, co jste přiložila, je vidět výrazný efekt a hezký výsledek. Rukama v oblasti boků držíte nejen "tukovou" tkáň, ale i svaly. Liposukce se musí dělat s citem, aby nevznikly nerovnosti a kůže se menšímu objemu mohla přizpůsobit a nespadla příliš.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.