Neprovedená liposukce

Klara12345
8. 8. 2022 · Poslední odpověď: 15. 8. 2022

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je vůbec možné dokázat, že i přesto, že sem si zaplatila liposukci břicha a boků, boky mi odsáty nebyly? Nedošlo k žádnému zmenšení, stále mám na bokách viditelné a hmatatelné množství tuku, kdežto na břichu mám pouze kůži . Při mých dotazech na kontrolách mi bylo řečeno, že musím počkat, že mám stále otoky. Jsem více jak rok od liposukce, takže otoky to být už určitě nemohou. Můžete mi prosím poradit, jak tuto situaci řešit?

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
měla byste se s operatérem domluvit a porovnat foto před a po operaci. Otoky většinou přetrvávají první týdny po operaci. Samotné hojení ale trvá až jeden rok. Během operace se sníží vrstva tuku mezi svaly a kůži a to tak, aby se kůže byla schopná stáhnout a nevisela. Na bocích mohou být i povolené svaly, které mohou výsledný efekt ovlivnit.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)

Dobrý den,
bohužel takto na dálku, bez fotografií a vyšetření se nelze vyjádřit.

S pozdravem
MUDr. Andrea Musilová
Klinika YES VISAGE

Vážená slečno, nepochybně by bylo velmi prospěšné porovnat předoperační foto se současným stavem. Po internetu, bez znalosti věci /dokumentace/ a vyšetření nelze nyní více napsat.
Srdečně Vás zdravím, prim. Dr. V. Víšek, CSc., CAN Clinic.

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi