Dobrý den. Je mi 26 let, jsem po jednom porodu a už 5 let bujuju s pozůstatky tuků a převyslé kůže v podbřišku,na rukou a na stehnech.Chtěla bych se toho jednou pro vždy zbavit a liposukce se mi zdá jako poslední alternativa.Mám ale pár dotazů,na které jsou všude jiné odpovědi. První z nich je,zda liposukci alespoň částečně hradí pojištovna - a v jakých případech.Další dotaz-jak mám postupovat,když bych liposukci chtěla konzultovat s odborníkem-musím mít potvrzení od lékaře nebo se jen objednat??Je součástí liposukce i odstranění převyslé kůže??Předem děkuji za Vaší odpověď. Kateřina
Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na konzultaci s plastickým chirurgem, zde se domluvíme na dalším postupu a najdeme nejvhodnější termín pro Vás. Obecně se liposukce užívá pouze k odsátí tuku, dále záleží na elasticitě kůže, u mladých žen, se přizpůsobí nové změně a není potřeba jiná korekce, proto se doporučuje pravidelné a stálé nošení prádla min. 6 týdnů po zákroku.
Na konzultaci se můžete objednat bez jakéhokoliv doporučení, cena je 300,-Kč, po-té odečítáme z konečné ceny zákroku. Tento zákrok se neprovádí na pojišťovnu.
Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle
S přáním hezkého dne za GHC Kliniku Věra Šobrová
Dobrý den, jukněte na. těšíme se na Vás při bezplatné konzultaci. Objednávky na
Dobrý den,
pojišťovna se na hrazení techto zákroků u nás nepodílí.
Povislá kůže lze odstranit pouze chirurgicky lze v kombinaci s liposukcí. Konzultaci si můžete sjednat na tel.
Hezký den,
S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP
Dobrý den,
liposukci pojišťovny nehradí.
Doporučení k liposukci nepotřebujete od svého lékaře.Na většině pracovišť,kde se provádí liposukce vede konzultaci s klientem lékař a ten rozhodne o možnostech a rozsahu výkonu.Výjimku tvoří pracoviště,která se věnují neinvazivní liposukci pomocí přístrojů,tam obvykle lékaři nepracují.
Převislá kůže nejde odstranit liposukcí,musí se odstranit chirurgicky ale o nutnosti tohoto kroku rozhodne vyšetření při konzultaci.
Zdravím Vás MUDr.J.Kačírková
Dobrý den, obecně zdravotní pojišťovny nehradí operace z kosmetické indikace. Nicméně k Vašemu dotazu, liposukcí nelze odstranit převislou kůži. Spíše navštivte plastického chirurga ke zhodnocení jaký typ výkonu by byl pro Vás vhodný. dr.Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.