Dobrý den. Uvažuji o liposukci vnitřních stehen. Před rokem jsem si nechala laserem odstranit metličky na nohách, právě i na stehně. Mohly by se mi po liposukci zase udělat? Mám i sklony k modřinám. Snadno se mi udělají a dlouho se vstřebávají. Můžu vůbec o liposukci uvažovat? Děkuju, Janka
Dobrý den,
přidávám ještě svoji opožděnou odpověď.Metličkovité rozšíření žilek, které vám bylo odstraněno není překážkou k provedení šetrné liposukce.
Nejšetrnější metodou liposukce je v současné době metoda ambulantní liposukce v tumescentní anestesii,která nevyžaduje celkovou narkozu.
Výsledky této metody jsou opravdu viditelné na rozdíl od neinvazivních technik,kde se nejedná o liposukci ale o lipolýzu.
Předoperační konzultace je nutná a krevní testy jsou samozřejmostí.
Zdravím
MUDr.J.Kačírková
hezký den, mohu Vám nabídnout speciální formu neinvazivní liposukce, zároveň se zpevněním podkoží.Toto speciáloní ošetření provádíme na velmi vysoké úrovni již řadu let a neustále jej vylepšujeme. Můžeme nabídnout i bezplatnou konzultaci. Petra Řehořková, **********
Vážená slečno,
liposukce je operace jako každá jiná a tudíž jí předchází i předoperační interní vyšetření, vč. laboratorního rozboru krve. Pokud budou faktory srážlivosti a krvácivosti krevní v pořádku, můžeme operovat. Nelze vyloučit, že podkožní hematomy po liposukci budete mít relativně velké. Předpokládám, že se během 2-3 týdnů vstřebají. Tzv. "metličky" jsou rozšířeřené žilní kapiláry přímo v kůži. Z teoretického pohledu nelze vyloučit, že se liposukcí změní prokrvení kůže a že se tyto rozšířené žilky opět na nějakém místě vytvoří. Může se to stát, avšak pravděpodobnost je velmi malá.
Srdečně Vás zdravím,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
S liposukcí vy neměly venectasie mít nic společného a jestli mají recidivovat, tedy budou stejně bez i po liposukci. Zdraví Dr. Tomášek **********
Dobrý den,pokud Vám vadívnitřní stehna,nechte si je odsát.jestli se Vám neudělají žilky Vám nikdo nemuže slíbit,ale nepripadá mi to pravdepodobné.
Smiřte se s tí,že když žilky jednou máte ,bohužel se Vámn budou dělat i dále v prubehu dalšího života....
Zdraví dr vraspírová
Dobrý den,
ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci s některým z plastických chirurgů, aby mohl zhodnotit stav a dle toho Vám říci reálné možnosti, přesnou cenu za výkon, zodpovědět veškeré Vaše dotazy a vysvětlit postup. Doporučuji Vám našeho zkušeného plastického chirurga, MUDr. Miroslava Krejču, který se právem řadí mezi špičkové odborníky právě na provádění liposukcí. Nezávazná vstupní konzultace stojí 500,- Kč a v případě realizovaného výkonu bude z jeho ceny odečtena. Nejbližší termíny Vám můžu nabídnout již 22.9. v 9.00. Pro objednání jsem Vám kdykoliv k dispozici.
S přáním hezkého dne za Kliniku GHC
Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Tel: *********
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli jsem vhodný kandidát na liposukci břicha vadí mi hlavně to spodní břicho vážím 80kg jsem 4 roky po porodu dekuji za odpoved
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.