DObrý den, od mládí jsem baculka, momentálně jsem zhubla asi 25 kg a další kg ještě zhubnout potřebuji, ale i přesto nemužu dát dolů ani cm na lýtkách. Je možné provést liposukci tam a kolik by asi byla cena, četla jsem, že to není příliž častá oblast pro tento zákrok. Děkuji za info.
Dobrý večer! Chtěl bych Vás ujistit, že ti kolegové a kolegyně, kteří prohlašují, že se lýtka nedělají,nebo dělají jen vzácně,chtěji tímto tvrzením delikátněji naznačit, že je dělat neumí.Bližší informace se dovíte na bezplatné a pro Vás zcela nezávazné konsultaci. Váš W.Linzer
Hezký den, u nás lýtka za 3900,- Kč, potřeba cca 3 ošetření po 14-ti dnech. Výsledky velmi pěkné, bez jizev a hrbolků. , bezplatné konzultace
Dobrý den,lýtky jsou poměrně složitá oblast pro liposukci.Důvodem je nepravidelné rozložení tuku a tedy nebezpečí vzniku nerovností.Zákroky provádíme velmi vzácně.Byla by nutná konzultace.Ceník na
MUDr.J.Kačírková
Dobrý den, odjakživa mne trápí asymetrie a tuk na bocích kolem pasu. Nikdy se mi tato oblast nepodařila zhubnout, dokonce ani když jsem měla o 10kg méně. Zajímal by mne názor, zda pomůže klasická liposukce, nebo zmražení tuku? Lze vyřešit i asymetrii? Dále by mne zajímala přibližná cena zákroku a případná rekonvalescence. Moc děkuji za názory.
Vážená paní, uvedená asymetrie může být i lipom. Zde je liposukce jednoznačná metoda volby. Kryolipolýza zde nebude stačit. Pokud máte žájem, je možné provést konzultaci a to i on-line formou videokonzultace. V případě zájmu můžete kontaktovat S pozdravem MUDr. Šulcová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.