Dobrý den, ráda bych se informovala na liposukci lýtek a kolen - zajímá mě cena a o kolik lze zmenšit obvod. Nejedná se o velké svaly, opravdu mám na lýtkách nahromaděný tuk a velmi mi to vadí. Nejsem schopná dopnout ani XXL kozačky.
Dobrý den paní Marie,
je mi to líto, ale pracuji pouze ve své klinice v Havířově. Do Havířova je celkem pohodlná cesta vlakem RegioJet v bussines třídě, která je v ceně zákroku. Taktéž doprava z nádraží na kliniku a zpět do Prahy.
Zdravím foldyna
Marie, takto vleze s nozkami se neda nic posoudit. Poslete foto vestoje zepredu a zezadu. Diky bv
Přesně tak jak paní doktorka psala je třeba vidět jestli jste indikovana jinak ano lze provádět liposukci lýtka buď v lokální Anestesii nebo v celkové pokud jen jedna oblast
K tomu zákroku je třeba zjistit vaš zdravtotni stav a nutná osobní konzultace
Vážená slečno, pokud nelze nějakým přirozeným způsobem upravit objem lýtek, asi přichází v úvahu liposukce. Upřímně řečeno, nerad odsávám podkoží z lýtek, protože , dle mého názoru je relativně velké riziko vzniku nerovností pod kůží /podotýkám, že prvou liposukci jsem provedl v r. 1988, tedy nějaké zkušenosti jsem na toto tema nabyl/. Projděte řadu pracovišť, hodně konzultujte, nedejte se zmást "nejmodernějšími a nejlepšími" postupy. Liposukce byla, je a bude operací a proto je třeba mít z ní náležitý respekt. Kdybyste, teoreticky, měla být mojí pacientkou, vycházeje z Vašeho textu, asi bych Vám při konzultaci velmi horlivě doporučoval ten přirozený způsob. A ještě pozn.- liposukce v podstatě tvaruje, modeluje, určitou tělesnou oblast. Je nesmysl před operací stanovovat, o kolik cm se zmenší obvod lýtek, stehen, břicha atd., případně o kolik kg bude pacient lehčí....
Srdečně Vás zdravím, prim. Dr. V. Víšek, CSc., plastický chirurg.
To se musí vidět. Nejspíš to nebude jen tuk, ale i masivní skelet a svalovina. A o ceně se v tomto méně typickém případě nedá hovořit.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. Vzácné liposukce lýtek jsem již prováděl.
Na konsultaci (500,-.)
Zdraví Dr. Tomášek
Vyjádřete se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí...
Dobry den,nejprve bych potrebovala videt alespon Fota Vasich lytek anebo Vas osobne vysetrila a potom Vam mohu odpovedet. Tyto zakroky provadime standartne. Zdravi ️dr vraspirova
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.