Dobrý den , jsem týden po liposukci břicha a boků a neskutecne me boli zada z toho jak se snažím spat porad na zadech . Chci se zeptat jestli muzu spat normalne i na boku?
Tedy, když vidím názory ostatních jsem velmi překvapen. Dělám liposukce asi přes 20 let a zkušenosti mi ukázaly, že pokud ležíte na straně, pak logicky spadává otok na tu stranu, kde ležíte a pak je porušena symetrie a někdy otok již neopadne. Také drobný neodsátý materiál se kumuluje na straně kde ležíte. Já tedy své klienty vedu k tomu, aby leželi symetricky buď na zádech, nebo na břiše. Samozřejmě v kompresivním návleku (*********). Tak mé zkušenosti.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Nevím jak vypadá Vás kompresivní návlek. Naše návleky (*********), lze rozepnout vyhrnout a lze se osprchovat prakticky druhý až třetí den po operaci. Na výrobě této bandáže se podílím od roku 1993 a snažím se , aby maximálně vyhovovala klientkám. Samozřejmě je také důležité to správné poučení jak návlek použít a to je v režii operatéra.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Pokud máte kompresivní prádlo můžete se povalovat v posteli , jak je vám příjemné . (((:
dr schmoranzová
Dobrý den, není problem po liposukci spát tak jak jste zvyklá, ba naopak je výhodnější střídat polohy.
S pozdravem Dr.Horyna Pavel
Ano.MUDr.Kačírková
Jakou zvolit liposukci?
Dobrý den chci se. Zeptat jaka je nejlepší liposukce na nohou ci zadku jedna se mi obto abych v te části co bude liposukce prováděna aby nebyla povolena kůže a neměla bych to pri chůzy jako rosol ? přikládám foto mam to podobne jako paní na levé fotce a chtěla bych to mít jak paní na pravý fotce. Prosím o radu a pomoc jakou nejvhodnější liposukci zvolit popřípadě orientační cenu. Děkuji Jana
Dobrý den,
každé tělo je jedinečné, proto je důležité začít osobní konzultací s lékařem, který doporučí pro Vás tu nejvhodnější metodu. Můžete se objednat také k nám na kliniku YES VISAGE na tel. čísle *********** nebo e-mailem *****************
S pozdravem
MUDr. Tomáš Paduch
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.