Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je liposukce hodně bolestivý zákrok,uvažuji o podstoupení,ale nevím jaká rizika tento zákrok obnáší a chtěla bych vědět, jestli se po určitém čase tuk nezačne v problémových partiích opět hromadit? Jsem 170cm vysoká a vážím 79kg, do pasu jsem konfekční velikosti č.42-44,ale mám velké boky a stehna, všechny kalhoty jsou mi velké v pase a těsné na bocích a nohou. dost sportuji, ale tam, kde potřebuji, se to nedaří, prostě jsem postavou po mámě a babičce! Je mi 35roků a potřebovala bych zvýšit sebevědomí,pomůžete mi, na koho se mám obrátit? ILONA
Vážená paní Ilono. Aniž byste hned musela přímo na konzultaci, veškeré odpovědi na Vaše dotazy najdete. Je-li pro Vás dostupná Ostrava, rádi se Vám budeme věnovat. S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
Dobrý den.Na našem pracovišti provádíme tumescentní liposukci bez potřeby narkozy a hospitalizace.Podle reference pacientek bolestivost je mírná.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých působišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák
Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci s Doc. Duškovou Markétou, cena je 300,- kč. Pro objednání nás kontaktujte. S pozdravem za GHC kliniku Věra Šobrová.
Při Vámi udávaných mírách a váze se domnívám, že tuk máte pravděpodobně i v jiných partiích, jinými slovy, že máte určitou nadváhu, kterou by bylo vhodno redukovat před eventuálním zákrokem. Krátce řečeno: liposukce není metodou ke snížení váhy. Liposukcí zmenšíte sice v určité oblasti počty tukových buněk, které se dále nemnoží, nicméně mohou zvětšit svůj objem, pokud nebudete dodržovat dietní opatření - sportovat samo o sobě nestačí. Určitě se jďete poradit nejen s plastickým chirurgem, ale i s dietologem. Zdraví Dr. Šmuk
bolestí se neobávejte, nicméně pozor na výběr chirurga a pracoviště- ve vašem případě se jedná o tzv. steatopygii, kde je většinou nutno provést plášťovou liposukci a to je technicky náročné, hezký den doc Dušková
Dobrý den, děkuji za dotaz. máte-li obavy z klasické liposukce, můžeme Vám v SANUSu nabídnout i neinvazivní ultrazvukovou liposukci, která se provádí ambulantně, je nebolestivá a nemusíte po ní dodržovat žádný zvláštní režim. Máte - li zájem rád Vás potkám v SANUSu v Hr.Králové na konsultaci. Nashledanou, MUDr.
Dobrý den, liposukce se v žádném případě obávat nemusíte. Je to jeden z nejčastěji prováděných zákroků v plastické chirurgii. Vlastní výkon je prováděn v různých typech anestezie a musí být vždy nebolestivý. Operované plochy jsou po zákroku citlivé, ale ne extrémně bolestivé. Navíc lze případné bolesti dobře tlumit. Přis právné indikaci a provedení je velmi bezpečný výkon s malou pravděpodobností komplikací. Srdečně zdravím.
Zdravím,
Kde v ČR se specializují na liposukci lipedemu? Jsem rozhodnuta pro zákrok jen najít tu správnou kliniku do Německa se mi nechce děkuji
Dobrý den,
důležitá je osobní konzultace s lékařem. Na nezávaznou osobní konzultaci se můžete objednat i k nám na Kliniku YES VISAGE
S pozdravem
MUDr. Tomáš Paduch
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.