Liposukce bricha a boku

Anonymní
1. 7. 2022 · Poslední odpověď: 13. 7. 2022

19.5. jsem podstoupila liposukci bricha a boku v celkove anestezii. Vysledek z 21.5., tedy 2 dny po zakroku se mi libil vic, nez vysledek po 6 tydnech - 30.6. Posilam fotky na posouzeni. Kompres jsem nosila poctive 6 tydnu. Vlastne jeste nosim. Muzu ocekavat jeste nejakou zmenu? Boky docela dobre, ale bricho - kolem pupku porad mekke, to mi nepripada jako otok. Je to tuk? Odsali mi pres 2 litry tuku. Jsem zklamana. V pasu zadny ubytek cm, pres boky 4cm

Reklama

odpovědi (2)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,
hojení je zcela individuální. Poraďte se se svým operatérem. Nutné řešit vždy osobně.

S pozdravem
MUDr. Lubor Mrňa
Klinika YES VISAGE

Dobrý den,
liposukcí se sníží tuková vrstva mezi kůží a svaly, objem kolem pasu je dán i objemem dutiny břišní uvnitř, takže tady hraje roli více faktorů. Hojení po operaci prochází několika fázemi, od otoků, modřin, až po vytváření jizevnaté tkáně pod kůží, v tu dobu se doporučuje provádět masáže a nadále nosit elastické prádlo. K posouzení průběhu hojení jsou vhodné pooperační kontroly. Ano, vše se ještě může změnit.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová

2 adresy v Praha (kraj)
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Liposukce
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 8. 2023
Abdominoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 13. 6. 2023
Liposukce
16 odpovědí, nejnovější odpověď: 15. 4. 2013
Liposukce
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 28. 5. 2015
Liposukce
8 odpovědí, nejnovější odpověď: 17. 5. 2015
Liposukce
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 5. 2. 2020
Laserová liposukce
1 odpověď, nejnovější odpověď: 5. 9. 2023
Liposukce
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 21. 7. 2014
Abdominoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 2. 6. 2024
Liposukce
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 1. 2024

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi