19.5. jsem podstoupila liposukci bricha a boku v celkove anestezii. Vysledek z 21.5., tedy 2 dny po zakroku se mi libil vic, nez vysledek po 6 tydnech - 30.6. Posilam fotky na posouzeni. Kompres jsem nosila poctive 6 tydnu. Vlastne jeste nosim. Muzu ocekavat jeste nejakou zmenu? Boky docela dobre, ale bricho - kolem pupku porad mekke, to mi nepripada jako otok. Je to tuk? Odsali mi pres 2 litry tuku. Jsem zklamana. V pasu zadny ubytek cm, pres boky 4cm
Dobrý den,
hojení je zcela individuální. Poraďte se se svým operatérem. Nutné řešit vždy osobně.
S pozdravem
MUDr. Lubor Mrňa
Klinika YES VISAGE
Dobrý den,
liposukcí se sníží tuková vrstva mezi kůží a svaly, objem kolem pasu je dán i objemem dutiny břišní uvnitř, takže tady hraje roli více faktorů. Hojení po operaci prochází několika fázemi, od otoků, modřin, až po vytváření jizevnaté tkáně pod kůží, v tu dobu se doporučuje provádět masáže a nadále nosit elastické prádlo. K posouzení průběhu hojení jsou vhodné pooperační kontroly. Ano, vše se ještě může změnit.
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.