Dobrý den, je mi 51 let a potřebovala zestihlit kulatý a baculaty obličej, jaké existují možnosti? Dekuji
Dobrý den,
těžko soudit bez fotografie, ale jednou možností by bylo odstranění tukového tělesa tzv. bukálního tělíska tváře.
Liposukce jako taková se v oblasti obličeje neprovádí pro velké riziko poškození mimických nervů a vzniku nerovností
S pozdravem
MUDr. Helena Singerová
Plastická chirurgie
Praha 2
Dobrý den,
v tomto případě existují metody neinvazivní, jako je např. injekční lipolýza (rozpuštění) případných tukových polštářků, nebo cílená aplikace botulotoxinu do určitých obličejových svalů. Dále pak možnosti plasticko-chirurgické.
Vhodný postup pro Vás vybere lékař na osobní konzultaci.
S pozdravem
MUDr. Eva Müllerová
Klinika Yes Visage
Dobrý den, Je mi 24 let a mám velice tlusté ruce a chtěla bych se zeptat jestli by byla vhodná liposukce a zároven operace pazi na odtraneni kuze popr jaká je cena? Děkuji
Dobrý den je pravděpodobné , že slim lipo laserem asistovaná liposukce Vám pomůže toto vyřešit i vzhledem k Vašemu věku, kde je ještě dobrá elasticita pokožky.
Pro příklad přikládám foto slim lipo paží ( foto po je asi po 14 dnech , kde výsledek zeštíhlení bude ještě lepší vzhledem k otoku
Cena slim lipo paží je u nás 27 000 Kč včetně stahovacího prádla tzv. rukávníku , které je třeba nosit 6 týdnů.
Zdraví Dr.Šín Arte clinic
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.